Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
ДК
Како ќе знаеш дека почна сезоната на комарци во Скопје? Мене ќе ме прашаш, со мене ја почнуваат сезоната. Дури ги замислувам како се собираат и сечат црвена лента пред сезона над некое мое коленце.
ММЕ знам дека сум многу бела ама дај некој рамковен таму воведете си, сол ме направивте а уште е мај!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Dr.... kako ni stojat rabotive so novive temi da vidime
- Se za Tito, ili zosto Tito.........................ne moze da napolni ni edna strana cela nedela
- Blaze Koneski ,ili azbukata Makedonska....... edvaj eve vtora stranica so nekolku mislenja
- Lizenje jajca,ili lapanje jajca................... masala veke se polni i tretata strana nabrzina
-------------
dosta ti e tolku da ne odam tamu da proveruvam i drugi temi

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.896
Поени од реакции
36.951
Треба да се направи едно опело за благата Јагода. Таа розова Јагода шербет блага, внатре месната и бела. Таа Јагода што сега е заменета со жар црвени јагоди големи ко петровки и со вкус на кисело јаболко.
Како поранешен голем јадач на јагоди смртта на благата Јагода тешко ми паѓа секоја година овој период.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
Дракче, Драгору битолски,

Денеска денот донесе доста изненадувања.

На новава работа останав саат повеќе да работам, обично бидне ли 17, чао пријатно, денес до после 18 работев.

Јес да работам од дома, али пак зошто да им останам повеќе ко сум на фиксна. И јас се чудам сам на себе.

Од старава работа слушнав еден од Американците си дал отказ и тоа на сред дневен состанок, а како причина навел менаџерката била лоша. Баш неочекувано со оглед на тоа што типот беше баш океј, никогаш ништо не се жалеше, си работеше и си траеше, а менаџерката е срцка. Си мислам да работеше Амеров во македонскиов дел да види што е лошо менаџирање. :D

Па уште слушам и двајца нови примиле на моето место. Виделе дека тешко да најдат некој ко мене па примиле двајца. Сега нека даваат две плати. Идиотчиња. :D

Него универзумот нешто ме трола изгледа. Знае дека не сакам многу Роми и оп ми вика Шонче гомна да јадеш, сега ќе видиш ти.
Изгледа се заљубив у Ромка, а може е и Турчинка, who cares. :oops:

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Луѓе, вакцинирајте се што е можно побргу, иначе нема да ни дозволат да ја славиме титулата од Европско на плоштад во Јули...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,

После подолго време ја отворив општата дискусија за корона, чисто од љубопитност, и дојдов до две констатации:
а) Curiosity killed the cat е вистинска приказна
б) Во опциите за реакција на пост треба да се додаде :pov:

Исто така, Џастин Бибер си ја избричил главата зашто го караа за cultural appropriation што имаше плетенки. Ха, да ве видам сега хејтери! Што сè човек не ќе открие читајќи BuzzFeed со кафе на балкон...

Биди ми така :backa:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
27 мај 2019 ми беше еден од најдобрите денови во животот. И вечно ќе го паметам поради тоа.

27 мај 2020 ми беше еден од најлошите денови во животот. И вечно ќе го паметам поради тоа.

Вакви детали и коинциденции се тука да не' потсетат дека животот стварно е rollercoaster...

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Бев принуден денес така да постапам, иако не сакав, едноставно мораше тоа да го сторам, немој да ми замеруваш...чувај се каде и да си

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Комшијана мој, објавил дека е за враќање воен рок за младите. Ќе се попедереле, се депилирале.
Во 2001 плаќаше во марки да го прогласат неспособен.

Kajgana Shop

На врв Bottom