Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.931
Поени од реакции
30.907
Кајги...
Ние денес си го славиме денот на македонските просветители свети Кирил и Методиј...а во Бугарија е само Понеделник.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Само подади го бројчето
во заводот во социјално
И чекај да си болен
Од болеста создадена од човек

...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како малку да беше бламот од пред 13 години кога го пратија на ОИ поради татко му што беше во федерација, наместо друг пливач, каде најголем дострел му беше втор од позади и слика со Ана Ивановиќ, сега истото го прави и со негови деца во организациите каде што е одговорен.

Ако татко ти лечел комплекси и фрустрации преку тебе за цел свет да ти се смее на ранк 166/167, не значи дека сосила треба сега ќерка ти да ја местиш за награди за "најубав на тато/мама" синдром. Да му ебам мајката оставете ги децата да си тераат свој пат бре, успешни, просек, какви сака нека се, ќе ги напушти овие 20 и кусур илјади квадратни километри, ќе јаде блам како оној Васил, ќе се обеси. Па и ретарди во коментари - бравооо, бравооо :facepalm:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Денес по не знам колку време случајно фатив дел од Зевзекманија на ТВ. Кога гледам направиле интервју со оваа Лиде на Венко. Прво ме удри некој Joker vibe пошто очигледно беше дека Величковски ја викнал во емисија само да се подбива со неа, како Де Ниро со Џокер.

Нејсе, си викам зошто има потреба медиумите да даваат внимание на глупи луѓе... Кога тоа Лиде ќе снимала втора песна, па отпечатила маици во девет (WTF) различни дизајни со нејзиното име... И си мислам, ако се најдат такви што стварно ќе и ги купат маициве, може женава и не е толку глупа и наивна. Ако народот обожава да се занимава со вакви будалаштини за време пандемија, искористи си пет минути слава и ич да не ти чуе...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Евровизија, добро време за pro-Wig Wam пропаганда.

Ако не ви текиња на финиве дечкиве од Финска од 2005, а си рековте "Еј овие италијаниве интерсни беа годинава на Евровизија" тогаш повелете:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Евровизија, добро време за pro-Wig Wam пропаганда.

Ако не ви текиња на финиве дечкиве од Финска од 2005, а си рековте "Еј овие италијаниве интерсни беа годинава на Евровизија" тогаш повелете:

Од Норвешка се бе друже...

Член од
1 април 2020
Мислења
142
Поени од реакции
836
Драга Кеј,

Од секојдневни клишеа денес издвјувам: јадење на чоколада и крем банани непосредно. Малку чоколада, малку крем банани и така до недоглед. Веќе имам над 200 грама шеќер во мене.
Друго нема потреба да јадам, штом сум внела нешто благо, у случајов малку повеќе, мозоков е задоволен. Де факто, и јас целата сум. Задоволена.

Ианку, еве, се трудам да се извлечкам од кревет. Во позадина на ново откриените Манескин. Во обид да го надминам оувруелмувачкиот бран од посетата на родител, промена на работно време и менаџери, ма цела пирамида на моќ, и обидот да излезам на крај со факултетот.
Ќе ми викаат такси од работа после, а јас сум од тие луѓе што мразат "услуги", па се препотувам уште пред да отидам како да одбијам.

По принцип, работите се многу просто подредени.
Во реланост, што можам да искомплицирам, ќе искомплицирам биг тајм.

Станеш. Вежбаш. Јадеш здрава храна(без благо). Учиш. Шеташ. Одиш на работа. Бараш друга.
Кога најдеш време спиеш. Не читаш книги.

Зошто егекуцијата ми е толку слаба, кога имам супер карактер на екзеќутив персона?

ПМС куца на врата...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Dr...dojdi more da vidis i da se cudis na narodov nas
ene gi gledam dole, negotinci i ovcepolci dojdeni ovde po parce leb (nemalo tamu demek)
ne da nejkam da gi spomnam i mariovci ama tie na vreme fatija djelem Astralija,
e ene gi de isposednale dole taka prostum na cimentoto ili ivicnacite( na prkinzite za kolite da im bidat do gazo,)i taka ke si pominat celo popladne i stemnuvanje ke gi fati na kamenjata i sedejki si gi zamisluvat tamu nivnite,kamena i porti i dvorovi more i kuki.
E tesko e ova skopsko parce leb, more tesno nema sirina,nema videlina,nema suma,sade asfalt.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
You know what grinds my gears?
Кога некој филм ќе има некое чудно име што не се наоѓа лесно на торенти, као на пример Filth

Пишуваш во search bar-от Filth и првите 250 резултати се "Filthy blonde taking on 5 dicks at same time.mp4", "Filty hot action, манекен со двоцевка" и се по ред...

И после сфаќаш дека треба и годината од филмот да ја додадеш во срч барем да се намалат порничите на срч...

Член од
16 март 2019
Мислења
3.337
Поени од реакции
5.412
ДК

Викaaт Се пoтекнувa oд дoмaшнoтo вoспитувaње дa нo не е секoгaш бaш тaкa имa луге изрaснaти сo рoдители aлхoхoличaри кoцкaри курвaри пa сепaк oвие децa не се сo истите пoрoци кaкo нивните рoдители туку се прaв пример тaкa дa не секoгaш е тoчнa тезaтa крушaтa пoд крушa пaѓa ( зaклучoч се е дo кaрaктерoт нa еднa личнoст ) тoј стo имa цврст стaв и вo 100 пијaници дa е немa дa пoсегне пo aлгoхoл.

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.651
Поени од реакции
8.004
ДК,

Пред неколку години имав колешка тешка удреница беше. Типката беше од провинција -nothing wrong here- али у Скопје имаше живеено преку 15 години а го шибаше дијалектот на макс. Мислам дека од градот кај шо е родена, кај шо се збори така толку апла не зборат. Небитно доаѓа муштерија и ја прашува за тоалет и му вика ене дечко право. Типов се враќа вика девојче нема бе.. и оваа станнуе и му покажува као тука лево-десно и типов оди. И пак и вика од подалеку девојче каде бе не ме зезај, и легендава пак абе ене ене више као и прекурчи на колешкава. И типов од сталажава за тоалет папир и вика добро бе девојче пи*ка му матер ми се моча, ќе се умочам ВЦ негде има ли??
Ама ако нека е жива и здрава, се најдобро и посакувам срцка, фали будалче :ljubove:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто на сообраќаец му е важно каде и што работиш кога ќе те запре и други неразјаснети мистерии во универзумот...

Kajgana Shop

На врв Bottom