Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Sakate da vi kazam za mene malku hahaha dosta so ovie glupi meminja hahaa epa vaka edmno malo vlog4e da napravime so bi rekle na nasava poznata scena malo vlog4e od tipot denes stanav i se izmiv zabi haha morning routine abre deco....Inaku whatto denovive ne se pribira neli sabotata ubavo vreme covek da izleze da proseta izlegov gradov full mnogu dobra vibracija ona bar za moment covek da si pomisli deka ima nadezt ama nadezdta ja nema poso se i se nema logirano od juli me fakja depresija strasna rabota ke zemam da siluvam kuce,i da se osven maskive e super lugje obloeceni doterani setkat kupuvat nema navest na temni oblaci me razbirate,a ima i te kako mnogu losi desavanja za toa drug pat ke govoram,pazaranje cuda muda nedelava isto,ponedelnicki go prodolziv toj trend pa ke vidime do kaj ke terame vaka interesno deluva so znam izgleda mene mi e dobro veselo i razigrano ko da sum zabaviste koj ti znae zivotiste ajde se gledame ti cuvaj se kako i sekogas tvoj whatto

1605560190758.png

when-you-realise-saving-private-ryan-was-released-21-years-57850157.png

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
Абе ги нема 'патриотите' на ФБ да зуцнат за спорот со Бугарија, пола имаат Бугарски пасоши, пола се во постапка... Да не си урочат...

Еден па прочитав кога ќе сме влегле во ЕУ одма по брза постапка ќе сме им ги врателе пасошите... КОГА...

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.028
Поени од реакции
1.147
Добро утро драга и
ти посакувам добар ден.

Денес ќе добиеме вето од ликовите Захариева и Каракачанов,
ликови кои страдаат од хроничен неебетитис штом толку се опседнати со нас. :(

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.816
Поени од реакции
21.445
Драа

Види ситуација сабајле у афтобус.Горе на лондонски спрат полупразно, на сфак двосет си седи по едн човек.Едни две жене седесфа заедно, на сфаку постројку стануеше некој и една од тија се преместуеше на двосет празан, ке се качи некој ке седне до њума, на следеќу она па ке се премести на празан двосет.Разбираш?Двосет га викам место сс две седишта хахаха логично нели.Е од Влае до соборну, жена горе ги пројде сфи двоседи еј.Па она боље пешки да појдеше, какфу километражу напраи одејке горе на спрат.Како шах да глеаш сс човечки фигуре.Па она тмн си га згрее место, пребаци се на ладно.Некои људи претеруеф сс дистанцу.
Сфашта.
Сачувај божеее, Шива,Алах,Вирикоча,Птах.... кој и да е слободан д'нска.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
2.024
Кајги,една од најгадните работи на форум е кога членови пишуваат погрдни зборови за тазе починат човек,а модератор не реагира.
За мртвите лошо не се зборува,без разлика какви биле дур биле живи.
Безосетно тресење на погрдни зборови не треба да се толерира!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Рандом политичар: BrAvO za UsPeHot nA FuDbalEriTE, EvE DeKa EdInstvOtO e ReSHenIe Za PoBeDa

*ако фудбалерите функционираа како политичарите*

Пред прва утакмица, се појавува скандал.
Како тоа Мрме селектор? Зошто македонец? Не е ли време за албанец селектор? Ова е фашизам, како тоа немаме Албанец на клупата а сме имале луѓе од странство????

Пред втора утакмица, Пандев дава интервју за странски вебсајт
Адеми излегува со мислење 100% на Албански во кое вели дека е глупаво што Македонец е капитен, и Албанците се луѓе, нема зошто да се делиме, време е во репрезентацијата капитен да биде тој, а не Пандев, пошто нема потреба да биде не-капитен само поради тоа што е албанец. И тој сака да дава интервјуа на свој мајчин јазик, до кога со поделбиве?

Среде натпревар:
Одиме во контра. Секој се дере на свој јазик и играчот што ја има топката не знае дали треба да подаде или не пошто нели, баш и не знае како се вика "подај ми ја на мене", "долг пас кон крило" или "иди му не знае" на Албански, навикнат е на тоа да се збори македонски во репрезентацијата

По натпреварот Столе Стоилов е обвинет за национализам и расни поделби поради тоа што одбранил топка на играч од Косово. Кој е тој да му брани, нели и другите се добри?

И тако даље, и тако даље.

Да, чуда се дешаваат кога луѓе со различен национален бекграунд доаѓаат во Македонија, ја репрезентираат Македонија, зборуваат на Македонски и слушаат совети од тренер Македонец.

Кој би рекол дека единството како концепт и не било толку чудно или тешко за остварување.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.764
Поени од реакции
36.684
Драга,
Захариева и нашите источни соседи денес:

250px-Sofi_marinova.gif

Смешки од нација се. Со украдена историја, со украдена традиција, култура, музика (и не, не мислам на народната музика кои они ја сметаат за своја, исто ко Исус што имал бугарско потекло, туку и за новосоздадената)... Како што цела Европа им се смееше кога го пратија ова суштество да ги претставува на Евровизија, така и ние ќе им се смееме еден ден, кога тоа што им останало по обилното вршење нужда, ќе го досерат в гаќи. Само трпение...

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.787
Поени од реакции
11.676
Кога си сам и тажно е се на татариве од форумов ти сети се, они ти пружаат утеха. Не озбилно, колку треба да ти е празен и мизерен животот да правиш акаунт на некој си македонски форум со цел да шириш лажна пропаганда и блгарштнина. Јас навистина се надевам за нивно добро дека се платени ботови од бугарската влада бидејќи навистина би било премногу мизерно некој човек на таков начин да го поминува своето слободно време, што нормално ме доведува и до друг заклучок. Колку треба да си мизерна држава во 21 век да се замараш како некои луѓе во друга држава се нарекуваат себе си и како си го нарекуваат својот јазик. Државата им пропаѓа, младите им се иселуваат, криминал и корупција им владее, премиер им е вратар и што уште не. Место да си ги гледаат своети проблеми тие се замараат со нас.

Факинг 2020 година сме, нормалните цивилизации уште малце ќе одат на Марс, а ние сме приморани да се докажуваме кои сме и што сме. Тоа е кога се граничиме со татарија која има гнасно минато (биле фашисти во Втора Светска војна, а после тоа биле и најголеми сталинисти) и секогаш била на погрешната страна на историјата.

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
ДК,

Обожавам луди,откачени девојки.Доволно е само еднаш да бидеш со луда девојка,и другите просто ќе престанат да постојат за тебе.Со фина и пристојна девојка брзо станува досадно.Луда девојка е билет во еден правец.Тоа е љубов.Лудост но љубов)))))

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Специјално би купил багер за да се забивам директно у кретени што возат со другачки светла. Све да ви ебам некултурно.

Истотака би ништел и морони што ти влагаат у лента и притоа возат 15 на саат со апсолутно нула осет дека ти позади веќе возиш со одредена брзина и треба да кочиш и враќаш 650 брзини назад за да не се забиеш у него. Да имам багер све би ти искршил од позади. Говедо племе ти ебам.

Имбецили што не даваат жмигавец на време, со базука би ве пукал. Дај ми до знаење дека ќе вртиш да не те чекам џабе, идиоте проклет крвенка ти ебам.

Третата лента на автопат не е за ти да уживаш у вожња со 90 на саат, живарникот да ти го ебам сељачки.

Куртони што возат под дозволената брзина и кочат сообраќај без потреба, и на вас све да ви набијам.

Џонтра Фитипалди. Џонтра Трули. Џонтра Физикела. Џонтра Батон. Џонтра Кулхард.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.814
Поени од реакции
17.389
Драга

Како некој што е учесник во сообраќајот со велосипед и кој вози често на релации вон град му се придружувам на честитките на членот над мене и исто се по куќа да им ебам на оние што претекнуваат на полна линија, поготово на гомната кои тоа го прават на кривини.

Kajgana Shop

На врв Bottom