Драа
Дали само на мене ми се дешаа(а и на Шуштеќу,знам) увек кд ја упклаќам лишче у кладионицу, ама увек,пред мене некој стар чика ке уплаќа некои утакмице у живо, па ке ги тражи шифре,а па не тај, мал коефициент, стави гу овуј, избриши гу онуј, па ке врти билтен туј на шалтер, па ке мисли коју како, абе човек,седни си и напиши си лишче а не да ги траиш туј и сфи ми тебе да те чекамо...
Или па кд ке ваду карту за Куманоо на станицу, увек некој пред мене како документи за визу да поднаса,како пасош или извод од матично да праи,сфе некои повратни карте се вадиф, па тамо нешто тај тетка штрака,мислиш мирца и одговара прашања на онј кфиз на #Прилеп канал што га имаше, сеќате ли се? : D Е увек ке мора да чекам по 3-4 минута и да се нервирам дали бус ке ми избега, а они тамо немаф појма што праиф еј. Ја дојду на ред и изваду карту за 7 секунде..
Или па кд ке ваду кеш од банкомат,пред мене некоја тетка што прф пут га користи, па вади, ставља картичку, губи се у простор како пред копчиња од спејс шатл да е, па не уме да провери дали има кеш,па ги вади иљадарке по иљадарке, без да знае дека може сфи од едн пут...
А наише се нервирам кд варено јајце ке га љупу и оно ми се напраи како рељеф на планету,сс планине и долине,џабе му стављам и сол у варење.
А кд ке га изљупу перфект,мазно како бебешко гзе,радују се како дете на играчку, како да сам гу превртеја кадилак сс едн жетон,како да сам напраија сто сто у кантер,како фаталити у мортол комбат