Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Заборавиле да ги информираат колегите, се случуваE sea kazi mi deka veruvas u ova
Заборавиле да ги информираат колегите, се случуваE sea kazi mi deka veruvas u ova
sto dali veruvam? ene ti u transkirpotot. ovoj se odjavuva. od togas imas nekolku dusi sto posle nego go intervjuiraat vklucuvajki go i AUS robo kop, veke vi go postirav ovde, bulduzerot sto mu ja skinal vizata...E sea kazi mi deka veruvas u ova
vidi kolku luge se menuvaat. ne e eden pa drug... samo u posledniot razgovor imas 2ca granicari i nekoja beck sto go apsi ustvari i se vadi od pamet koga gleda kogo treba da sprovede.... is that???? prasuva.Заборавиле да ги информираат колегите, се случува
Znaci on podnel i deka prelezal i deka ne smee da se vakcinira.. 2 raboti.. koi mu bile odobreni od tie 2 medicinski tela... Nema potreba da pocnuva proces na vakcinacija..sto dali veruvam? ene ti u transkirpotot. ovoj se odjavuva. od togas imas nekolku dusi sto posle nego go intervjuiraat vklucuvajki go i AUS robo kop, veke vi go postirav ovde, bulduzerot sto mu ja skinal vizata...
fakt e deka premnogu prepotentno se odnesuvaat ali jebi ga toa im e rabota.
Автоматски споено мислење:
vidi kolku luge se menuvaat. ne e eden pa drug... samo u posledniot razgovor imas 2ca granicari i nekoja beck sto go apsi ustvari i se vadi od pamet koga gleda kogo treba da sprovede.... is that???? prasuva.
nema pricina zosto da ne mu dale da se slusne so advokati, do toj moment ako citas oni sekako se reseni deka ke mu ponistat vizata. NIKAKVA razlika nemalo da napravi toa, veke go imaat, kazuva deka pravel test na 16ti deka bil negariven na 21-22ri tamu koj bese... me mrzi da baram sega ama ima izjava na Chief Medical Officer (minister za zdrastvo ovde) deka ako si asimptomaticen mozes da go pocnes ciklusot za vakcinacija odma. Go imaat vo toj moment....
Затоа и не смееа да го депортираат затоаZnaci on podnel i deka prelezal i deka ne smee da se vakcinira.. 2 raboti.. koi mu bile odobreni od tie 2 medicinski tela... Nema potreba da pocnuva proces na vakcinacija..
medicinskite tela nemaat vrska so vlez vo aus. utre ako gi najdam ke gi spostiram beleskite od vladinite advokati, odnosno nivniot slucaj bar oni kako gledaat. toa ne dojde ni da se diskutira posto ete imalo propust i nema poveke poenta drugo da se debatira. autogolZnaci on podnel i deka prelezal i deka ne smee da se vakcinira.. 2 raboti.. koi mu bile odobreni od tie 2 medicinski tela... Nema potreba da pocnuva proces na vakcinacija..
i deka e stvarno pameten covek. na kraj duri odbiva da potpise zapisnikЕдно е сигурно, транскриптот покажува дека Новак не дошол во Австралија да си игра кур, како што беше првично претставено. Туку мислел стварно дека има дозвола. Очигледно некој таму го насанкал за добие политички поени.
Со секој нареден пост се повеќе се брукаш. Да се правиш слеп и глуп на толку очигледен наместен случај е бизарно. Прво, јасно е дека буквално ги исполнувал сите усливи кои биле потребни за влез. Тоа се потврди и на суд. Второ, немој да продаваш прикаски за некаква си техничка грешка на цариник, или поради смена. Таков изговор, е во најмала рака смешен. Кога станува збор за битна личност, тој цариник не одлучува сам што како, од предхотдно му било спремно се. Фактот што не му дозволиле контакт во нормално време, пред време укината визата без реална можност за да исконтактира некое одговорно лице во пристојно, работоно време, едино може да значи дека не се во право, па затоа и брзале. Тоа тој шутрак на граница не го направил на своја рака, туку му било така наредено. Факт друг, за кој тука ти викаше дека никој не можел да влезе во Австралија како Новак, за влезот на тенисерката го окриви цариникот, испадна чиста лага. До 5-ти јануар федералната влада, односно граничната полиција прифаќала влез со медицинско изземање, дали поради прележан Ковид или друга причина, одобрено од локанлата држава, во случајов Викторија, па од некој причина на 6-ти веќе не прифаќаат и прв кој "налетува" е Новак. Што значи дека таа тенисерка не била пуштена поради пропуст на цариник, туку затоа што така смеело. Уште еден доказ за тоа е и тоа што премиерот на новинарско прашање, некој ден предходно, изјавува (имаш и видео), дека нема проблем со одлуката на Викторија да му дозволи влез со медицинско изземање. Се направи галама и очекувано незадоволство кај народот, па циркузот со Новак и тенисерката се политички обид тоа незадоволство, кое е оправдано (не зошто го примиле, туку затоа што нив ги претираат ко стока), да се намали. Им идат избори.sto dali veruvam? ene ti u transkirpotot. ovoj se odjavuva. od togas imas nekolku dusi sto posle nego go intervjuiraat vklucuvajki go i AUS robo kop, veke vi go postirav ovde, bulduzerot sto mu ja skinal vizata...
vidi kolku luge se menuvaat. ne e eden pa drug... samo u posledniot razgovor imas 2ca granicari i nekoja beck sto go apsi ustvari i se vadi od pamet koga gleda kogo treba da sprovede.... is that???? prasuva.
nema pricina zosto da ne mu dale da se slusne so advokati, do toj moment ako citas oni sekako se reseni deka ke mu ponistat vizata. NIKAKVA razlika nemalo da napravi toa, veke go imaat, kazuva deka pravel test na 16ti deka bil negariven na 21-22ri tamu koj bese... me mrzi da baram sega ama ima izjava na Chief Medical Officer (minister za zdrastvo ovde) deka ako si asimptomaticen mozes da go pocnes ciklusot za vakcinacija odma. Go imaat vo toj moment....
Пресовите на фамилијата, посебно татко му, жал да те фати.Што има фамилијата да држи пресови не сфаќам...
Abe ne objasnuvaj, neka gledaat na tv Border security: Australia's front line i ke vidat kako esto dali veruvam? ene ti u transkirpotot. ovoj se odjavuva. od togas imas nekolku dusi sto posle nego go intervjuiraat vklucuvajki go i AUS robo kop, veke vi go postirav ovde, bulduzerot sto mu ja skinal vizata...
Веројатно почнува да го драпа газот.Шо мислите, како изреагирал Надал кога ја видел сликава?
ludaciШто има фамилијата да држи пресови не сфаќам...