Ти треба да се радваш најмногу бидејќи тие твојте Свонси ќе можат да играат ЛШ во блиска иднинаФинале ЛЕ Гранада - Верона. Ни пренос ќе продадат ни стадион ќе наполнат
Јак удар би бил за Уефа. Не знам дали се сериозни со најавите за банови. Искрено се надевам дека е блеф, пошто сами себе би си пукале во колено така.
Башка сеа кога ќе им стегнат бан од Премиер Лига на големиве, автоматски Свонси фаќа место уште од следна сезонаТи треба да се радваш најмногу бидејќи тие твојте Свонси ќе можат да играат ЛШ во блиска иднина
А овие вајлд карти ги спремале за малите и сиромашни клубови или за богатите елитни клубови што немаше да обезбедат фер учество у ЛШ ?Иначе ете УЕФА потврди 36 екипи од кои 2 вајлд кард екипи за следната сезона......ако се деси
Екшли, ја мислев исто како тебе, ама после прочитав така да..технички и така е...ама и не е такаСо Кастиља ќе ја освајаме оваа
Автоматски споено мислење:
А овие вајлд карти ги спремале за малите и сиромашни клубови или за богатите елитни клубови што немаше да обезбедат фер учество у ЛШ ?
Не е за следната сезона. Овие промени почнуваат од сезона 2024/2025. До тогаш беше планирано форматот да остане ист.Иначе ете УЕФА потврди 36 екипи од кои 2 вајлд кард екипи за следната сезона......ако се деси
НеЛеванте освојува 1-0 со гол на Барди од слободен удар.
Зарем нема да не направи тоа посреќни?
Bidejki si ja igrala 3+
Искрено преку кур од ова натпреварување. 9 полуфиналиња во последните 11 години, 4 трофеи во 5 години, 13 титули или дупло повеќе од вториот тим итн. итн. Никаква мотивација нема Реал за да продолжи ЛШ. Не би ми пречело и сезонава да ги исфрлат, со што де факто ќе пропадне ЛШ, големо маде за една изгубена година, кога бенефитите се големи при пропаѓање на живава досада.
Го прогласувам за умрено ЛШ, Чеферин еби се. Нека се тепаат сега Баерн и ПСЖ против Лил и Млада Болеслав, а ние одиме во Супер Лига.
Тоа е што е, идеме даље. За 10-20 години ваљда све ќе се заборави, дотогаш ќе се трпи некако...@blanco брате ја сум допирал дно, ама ти последниов ден буквално све проби, капа доле.
Прво да се запознаеме душо, има време за тоа и не мора да е со префиксот пре. Јас сум стара школа џентлмен и не би на прв состанок веднаш да те искористам, па после да викаш ама како сега ова, ама вака беше, не знаев јас исл.Бланко или ќе биди прогласен за најголем трол од кога е основана кајгана форум или ќе не прееби сите тука, трето нема