Најпреценет тренер. Буквално ништо нема знаење од фудбал.Конте е од оние генијалци што кур ги боли за се, сакаат лесен пат до животот без да се замараат ептен
Сега чека да го отпуштат и од Интер за да лапа пари од Челзи и од Интер и ќе почека да се отвори место во ПСЖ или нешто слично за следна плата да си лапа
Суарез го зедовме да ве ослабиме вас во лигата, за таму арен е.@cholismo статистика на Суарез денес, ќе се пофалиш нешо? 5-6 офсајди, меѓу кои и спречен гол на својата екипа, изгубени сите можни дуели, сјебани 3-4 контри, 1 аматерски шут од изгледна позиција. Полошо од најлошата утакмица на Мората
his last away goal in the CL - that was in September 2015 - against Roma, in the group stage.
Нема шо да се мешаат со Шахтјор и двете ќе одат понатамуМенхенгладбах добро играат на резултат, и тоа како може да му се замешат на Шахтјор за првото место.
Па ако не да го вратите ПиолиНајпреценет тренер. Буквално ништо нема знаење од фудбал.
12 милиони евра плата зима, не знае да увиди дека има кратер у средниот ред и дека не може да се игра фудбал со играчи што беа актуелни у 2015та година.
Лесно се мачка на леб...ама не го јади жити се, животот е пред тебе допрва почнува јакото во сезонава!!!Што е ова на Ајакс и зашто така лесно се мачка на леб?
Не се сложувамБуквално ништо нема знаење од фудбал.
Се сложувамНајпреценет тренер
12 милиони евра плата зима, не знае да увиди дека има кратер у средниот ред и дека не може да се игра фудбал со играчи што беа актуелни у 2015та година.
Силеџија.Сигурно слични резултати и со други тренери може да се извадат (иако Конте според мене Е добар тренер)
Силеџија.
Тактика 0, тактичка флексибилност во тек на утакмица -0, осет за измени 0.
Тренер на ура и кој што знае на терен. Добар мотиватор и толку.
А најлошо од се е што е разгален егоцентрик, плачко и човек без карактер.
Убаво го праша, дали е новинар.
"Ама Клоп се курчи на новинари"...
Абе кое ти е ова прашање алоо.
Мене ми е фрапантно како со овој ростер вака ненромално газат, ова е газење на нивото на тоа од 2013таНема заебанција со Баерн.
.