- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Сега следи главана забава за вечерва. Гледање пренос од Интер и читање псовки во фан клубот.
И тоа беше најлошото нешто што можеше да му се случи на Реал лани, со тоа добија нешто со кое може да се правдаат за да не инвестираат во играчи.Замисли овај тажен Реал освои Шпанско првенство и тоа со 11-12 победи со ред....не знајш кој е поочаен и помизерен помеѓу нив и Барелона
На арена 1 е, кај бараш ти пренос?Добро пренос нема за Атлетико Баерн на ни еден канал ????
Во кафич кај шо сум на Арена 1 Ајакс оди во живоНа арена 1 е, кај бараш ти пренос?
Никако Реал да го санира проблемот кој сите го знаеме - нападот, уште од 2018та година.Инаку, ако Реал сака да се врати во европската елита, каде што реално не е во моментов, му требаат Мбапе, Халанд, и уште половина милијарда евра. Од овој состав не би требало следната година да има повеќе од 5-6 фудбалери. Куртоа, Менди, Валверде, Варан, Винициус и Рамос уште една сезона. Сето друга е што за пензија што за на тапан. Не знам само како успеа глупоста со Хакими да ја направат. Асенсио ми е огромно разочарување, типував дека ќе биде голема звезда, скроз пропадна ликот.
Па тоа ми е поентата, само вакви превари од играчи се доведоа.
Реченицата си требало да ја формулираш само од болдираниве зборови да има смисла.Тимов ќе се среди, кога ќе се вратат од повреда Рамос, Карвахал, Одегард и Хазард, ама проблемот со нападот нема да се среди, барем не до наредно лето.
Сега кога ќе примите уште 3 во второ - ќе се чудиш за постот.Ние 8 ако играме 8 натпревари со ред и тоа под услов на Алијанц сите 8 да се играат