Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Боље да го скокнеш него заобиколиш
Go pamtam uste koa igrase so nigel rio -coker u sredina tandemМарк Нобл, иако има само 31 година, он ми е онака олд скул премиер лига играч. Ништо посебно, а сепак си гине за клубот од детството. У златни времиња на премиер лига секој тим си имаше вакви играчи. Од секад сум ги поштувал.![]()
Кевин Нолан и Марк Ноубл, премиерлигашките Пирло и Гатузо.
И Герет Бери ми спаѓа во таа категорија, легендишта !
Ја откачи Ирска, зашто најверојатно ке го викнат да игра за Англија.Ќе си ја продолжат Вест Хем низата на такви играчи од академија со Деклан Рајс.
Никој не збори за него заради таа неблагодарна позиција, а дечкото две сезони е незаменлив во првиот состав на свои 20 год.
Затоа само три пати во последните 20 години ве имаат победено..дека 200% му е фокусотМногу битен ден кога е борбата за титула во прашање. Ако Ливерпул изгуби, нема да е ништо веќе во нивни раце (после долго време), но ако победи не само што ќе се врати на лидерската позиција, туку и ќе добие огромен ветер во грб за последните 9 натпревари.
Евертон како Евертон, кога им е потребен резултат на Ливерпул против нивни директен ривал, играат ко инвалиди, а против Ливерпул фокусот им е 200%.
16 Мерсисајд дербиа со ред без пораз на Ливерпул, 1 пораз во последните 20 (2010 година)...се трудат, никаде не реков дека им успева.Затоа само три пати во последните 20 години ве имаат победено..дека 200% му е фокусот![]()
Зошто само три пати во последни 20 години сме биле у борба за титулаЗатоа само три пати во последните 20 години ве имаат победено..дека 200% му е фокусот![]()
градско дерби е, незнам што очекуваш со цвеќе и бомбоњери да ве пречекаат16 Мерсисајд дербиа со ред без пораз на Ливерпул, 1 пораз во последните 20 (2010 година)...се трудат, никаде не реков дека им успева.![]()
ова е убедливо најглупиот пост пишан еверпоодвратна екипа од сити дефинитивно не постои, запнале цели 45 минути ќе даваат гол, бормут не ни ја чепнаа топкава