Џабе те погодила изјавата, уште многу фурни леб треба Челзи да изеде за да стане клуб на ниво на Арсенал.Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира. Мене не ме погодија шесте гола, повеќе ме погодија тие против Борнмут. Ама ме погоди изјавата на Карагер, дека Челзи станува Арсенал![]()
Верувам дека повеќе за мене се зборело него за натпреварот. Доволно кажува тоаБрат од уста не те извадија, сигурно ти љубоморат...
Не дека Челси не се избрука вчера, но Челси требал фурни леб да јаде за да стане на ниво на Арсенал, Арсенал кој титула нема видено од 2003, кој Дрогба го силуваше во секоја утакмица како Агуеро вчера Челси, кој евроспки првак никогаш не бил, ниту па во следните 20 години ке бидне, клуб кој се задоволува само со профитабилно работење и не го интересираат титули...Џабе те погодила изјавата, уште многу фурни леб треба Челзи да изеде за да стане клуб на ниво на Арсенал.
За кое ниво мислиш моментално ни едниот ни другиот клуб не се блиску до титула во лигата не само о оваа туку и во неколку наредни едноставно повеќто играчи што ги имаат не се на ниво за да се осфои лигата. Што се однесува до историјата Арсенал е далеку од Челзи имаат повеќе од дупло домашни титули а и Арсенал е најтрофеен во англискиот куп далеку од Челзи. Моментално можи само да се тешите со таа една титула во ЛШ и ништо др.Не дека Челси не се избрука вчера, но Челси требал фурни леб да јаде за да стане на ниво на Арсенал, Арсенал кој титула нема видено од 2003, кој Дрогба го силуваше во секоја утакмица како Агуеро вчера Челси, кој евроспки првак никогаш не бил, ниту па во следните 20 години ке бидне, клуб кој се задоволува само со профитабилно работење и не го интересираат титули...
Стварно Челси вчера беше брука ама малку смалете доживљај со Арсенал кој што кркаше 8 комада од Манчестер и тоа црвениот.
искомплексираниЈа им реков дека далеку е Челзи од Арсенал како комплимент, а види они како ме разбраа![]()
![]()
Ако не те погаѓа пораз од 6-0, од било која екипа, секоја чест.Верувам дека повеќе за мене се зборело него за натпреварот. Доволно кажува тоа
![]()
Seo igra top sezona, pre bi rekol Alonso=LichtstainerАлонсо = Колашинац.