Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Loka negde nekoe falc vino i si place na crnata sudbina :D

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Сфаќам и ремет и се ама Игуаин сигурно е последен кој треба да го јаде. Од тоа што видов барем имаше еден многу јак шут од нигде некаде, добро му одбрани голманот.
Го ценам Сари како тренер ама ова е преголема бламажа, иако составот не му ништо особено. Ќе го бараат Конте назад, кој очигледно е дека со овој состав го достави максимумот.
Не дека го потценувам Сари, ама со Конте првата сезона стварно беа огин. Човекот ги држеше изгледа ептен војнички. Барем мене така ми изгледаше.

Не дека го потценувам Сари, ама со Конте првата сезона стварно беа огин. Човекот ги држеше изгледа ептен војнички. Барем мене така ми изгледаше.

и послем ја утна што се закачи со Коста па немаше кој гол да даде па следно се спука со Луиз и следуваше распад

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира. Мене не ме погодија шесте гола, повеќе ме погодија тие против Борнмут. Ама ме погоди изјавата на Карагер, дека Челзи станува Арсенал :sick::sramezliv:

Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира. Мене не ме погодија шесте гола, повеќе ме погодија тие против Борнмут. Ама ме погоди изјавата на Карагер, дека Челзи станува Арсенал :sick::sramezliv:
Увек прв пат боли затоа те погодил само Бормут, од сега натака навика ќе ви биде само.

:masa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom