Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.541
- Поени од реакции
- 17.958
Loka negde nekoe falc vino i si place na crnata sudbina 
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
СкрозА сите туторијали во IT од нив се
Абе, ако имаат овие Челзи Фан ТВ, пуштајте линкови![]()
Не дека го потценувам Сари, ама со Конте првата сезона стварно беа огин. Човекот ги држеше изгледа ептен војнички. Барем мене така ми изгледаше.Сфаќам и ремет и се ама Игуаин сигурно е последен кој треба да го јаде. Од тоа што видов барем имаше еден многу јак шут од нигде некаде, добро му одбрани голманот.
Го ценам Сари како тренер ама ова е преголема бламажа, иако составот не му ништо особено. Ќе го бараат Конте назад, кој очигледно е дека со овој состав го достави максимумот.
Хахаххахаа му се повраќа, човекот побара да му бидат вратени парите назад за патот хахахахах
и послем ја утна што се закачи со Коста па немаше кој гол да даде па следно се спука со Луиз и следуваше распадНе дека го потценувам Сари, ама со Конте првата сезона стварно беа огин. Човекот ги држеше изгледа ептен војнички. Барем мене така ми изгледаше.
Брат од уста не те извадија, сигурно ти љубоморат...Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира.
Увек прв пат боли затоа те погодил само Бормут, од сега натака навика ќе ви биде само.Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира. Мене не ме погодија шесте гола, повеќе ме погодија тие против Борнмут. Ама ме погоди изјавата на Карагер, дека Челзи станува Арсенал![]()
Не знам што се пишувало вчера, не ме ни интересира. Мене не ме погодија шесте гола, повеќе ме погодија тие против Борнмут. Ама ме погоди изјавата на Карагер, дека Челзи станува Арсенал![]()