Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.309
Поени од реакции
28.239
Кај вас уште остана интересното гледам 3та лига распад систем а во втора ке има јаки утакмици и борба за тие 4 места во баражот

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Како бе распад систем ? Сега ако не освојам титула,кога ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
АГУЕРО ПОТПИША ЗА ЊУКАСЛ

Аргентинецот стави потпис на четири годишен договор со Њукасл, откако утрово клубот објави дека успеал да се договори со Манчестер Сити. Агуеро доаѓа како најголемото засилување на клубот, под водство на менаџерот Донев. Двајцата одржаа прес конференција веднаш по објавата за трансферот.

Агуеро: „Среќен сум што сум овде. Деновиве неколку пати разговарав со менаџерот, по што одлучив дека ова е вистинскиот клуб за мене. Донев ми ја објасни неговата визија и планот за донесување успех во клубот, и едвај чекам да истрчам на теренот и да дадам се од себе за да им донесам радост на фановите.“

Донев: „Агуеро е еден од најдобрите напаѓачи и заедно со управата дадовме се за да го донесеме во Њукасл. После финишот на третата позиција минатата сезона, потребно ни беше засилување од негов калибар за да може поозбилно да се вмешаме во борбата за титула во новата сезона. Лани нападот малку потфрли, но верувам дека сега со Агуеро и Варди нема да има никакви проблеми.“

Со овој трансфер, Њукасл заврши со засилувањето на својот тим и е целосно спремен за оваа сезона која ја започна со победа во првото коло.

download.jpg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нека не ве лаже Донев, прва трансфер цел му беше еден поквалитетен играч ама му го собрав пред нос.

upload_2016-6-13_20-8-18.png

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.466
Поени од реакции
4.600
ОФИЦИЈАЛНО :
НАЈДОБРИОТ ГОЛМАН НА ДЕНЕШНИЦАТА ЈА ПРОДОЛЖУВА
КАРИЕРАТА НАДВОР ОД БАВАРИЈА!​
neuer.jpg

Според германски Bild, неколку часа по полноќ, беше комплетиран трансферот на чуварот на мрежата на германски Баерн од Минхен, Мануел Нојер. По низа преговори помеѓу управните одбори на двата клуба, конечно дојдоа до заедничко решение, па така чуварот на мрежата од сега па натаму ќе ги брани боите на португалска Бемфика. Клучниот сегмент во реализацијата на овој трансфер беше амбициозноста на еден клуб како што е Бемфика, бидејќи бележи голем напредок во своите игри , а со самото тоа и во своите достигнувања. Покрај тоа, Нојер би имал одлична прилика да работи со голем број ѕвезди како што се Рамос, Маскерано, Маркизио, Игуаин и други.

Новинар : Господине КаWa, што беше пресудно за реализација на овој трансфер, кој како бомба одекна во светската фудбалска јавност?

Тренерот на Бемфика, КаWa : Па да бидам искрен, пресудно за овој трансфер да се реализира , не беа само квалитетите на еден голман како што е Нојер , туку голем удел има и моето искуство како поранешен голман, па во него препознав дел од своите особини и неговиот карактер и неговиот менталитет се победнички, а тоа е клучна алка за да бидете играч на еден тим како што е Бемфика.

Новинар : Господине Нојер, како се одлучивте за промена, дали целта беше нов предизвик, со оглед на тоа дека со Баерн освоивте се што можевте?

Нојер : Ja, die wichtigste Grund wär der neuen Herausforderung. Ich habe Bemfika gewählt, weil ich eine neue Seite in meinem Leben umdrehen möchte. Die Spieler sind sehr gut, in der letzte Saison haben Sie der erste Platz gewonnen. Der Fans sind auch fantastisch und ich hoffe ,dass ich ihre Unterstützung habe.Meinem Ziel ist ein Drittel des Wettbewerbs meine Netz , leer zu halten.

Новинар : Ви благодарам на интервјуто и ви посакуваме многу успеси.

Нојер : Danke Bruder (данке бруда)

Новинар : Полижеш ми муда. :cool:

Последно уредено:
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723

....а ја во Динамо Киев ќе си живеам со украинско сценарио без пари :(((
Па тоа да не бевте вие централисти ке добиевме пари, сеа вие и вашата политика ја донесоа државава во бездна и нема пари ни од ЕУ ни од Русите, педери. Слава Доњецкои Республики.

Последно уредено:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кoј е скoрoт дo сегa? Пoбеди еднaш? :D
Искрено неам појма, а на сокерменаџер не ми покажува меѓусебни дуели...не знам зашто..[DOUBLEPOST=1465929275][/DOUBLEPOST]А и секако тогаш го немав Торес :D

Kajgana Shop

На врв Bottom