ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.010
За беља на играва коа ќе пуштиш втор тим обавезно тепаш. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ќе ти ги пуштам Кајт, Џерад и Алонсо да се потсетат на старите добри времиња кога го плескале градскиот ривал.За беља на играва коа ќе пуштиш втор тим обавезно тепаш.![]()
Беговиќч брани пенал. Добива 7ца.
лол играва.
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..Нападот одличен на стартот, 4 гола во првото коло, но со одбраната си имаме проблем,2 гола се недозволиви на еден натпревар ако сакаме прво место оваа сезона.
Треба да се поработи на дисциплината во дефанзивата и се би било океј. Наредно коло е со добро познатата "жолта подморница" , па се надеваме дека и неа ќе ја потопиме, т.е. ќе ја вратиме кај што и е местото![]()
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..Нападот одличен на стартот, 4 гола во првото коло, но со одбраната си имаме проблем,2 гола се недозволиви на еден натпревар ако сакаме прво место оваа сезона.
Треба да се поработи на дисциплината во дефанзивата и се би било океј. Наредно коло е со добро познатата "жолта подморница" , па се надеваме дека и неа ќе ја потопиме, т.е. ќе ја вратиме кај што и е местото![]()
Кај вас уште остана интересното гледам 3та лига распад систем а во втора ке има јаки утакмици и борба за тие 4 места во баражотНајдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..
Иначе јас (Штутгарт) денеска имав доминација против жолтата подморница али од еден шут во оквир примив гол и отидоа трите бода... како и да е амбициите за оваа сезона се високи барем бараж за прва лига.[DOUBLEPOST=1465774425][/DOUBLEPOST]
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..
Иначе јас (Штутгарт) денеска имав доминација против жолтата подморница али од еден шут во оквир примив гол и отидоа трите бода... како и да е амбициите за оваа сезона се високи барем бараж за прва лига.
Ццццц ни еден гол да не постигне ебаве богаташитеBREAKING NEWS: Newcastle United is delighted to announce it has reached agreement with Manchester City to sign Sergio Aguero, subject to a medical and personal terms.
Mи го собра пред носBREAKING NEWS: Newcastle United is delighted to announce it has reached agreement with Manchester City to sign Sergio Aguero, subject to a medical and personal terms.
Ептен, 7 играчи продадов за да го земамЦцццц ни еден гол да не постигне ебаве богаташите
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
I sea gledas na 20 natprevari 5 gola samo hahahahaЕптен, 7 играчи продадов за да го земам![]()