ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.010
За беља на играва коа ќе пуштиш втор тим обавезно тепаш.
Ќе ти ги пуштам Кајт, Џерад и Алонсо да се потсетат на старите добри времиња кога го плескале градскиот ривал.За беља на играва коа ќе пуштиш втор тим обавезно тепаш.
Беговиќч брани пенал. Добива 7ца.
лол играва.
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..Нападот одличен на стартот, 4 гола во првото коло, но со одбраната си имаме проблем,2 гола се недозволиви на еден натпревар ако сакаме прво место оваа сезона.
Треба да се поработи на дисциплината во дефанзивата и се би било океј. Наредно коло е со добро познатата "жолта подморница" , па се надеваме дека и неа ќе ја потопиме, т.е. ќе ја вратиме кај што и е местото
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..Нападот одличен на стартот, 4 гола во првото коло, но со одбраната си имаме проблем,2 гола се недозволиви на еден натпревар ако сакаме прво место оваа сезона.
Треба да се поработи на дисциплината во дефанзивата и се би било океј. Наредно коло е со добро познатата "жолта подморница" , па се надеваме дека и неа ќе ја потопиме, т.е. ќе ја вратиме кај што и е местото
Кај вас уште остана интересното гледам 3та лига распад систем а во втора ке има јаки утакмици и борба за тие 4 места во баражотНајдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..
Иначе јас (Штутгарт) денеска имав доминација против жолтата подморница али од еден шут во оквир примив гол и отидоа трите бода... како и да е амбициите за оваа сезона се високи барем бараж за прва лига.[DOUBLEPOST=1465774425][/DOUBLEPOST]
Најдобар тим имаш,би требало да се прошеташ до прва лига..
Иначе јас (Штутгарт) денеска имав доминација против жолтата подморница али од еден шут во оквир примив гол и отидоа трите бода... како и да е амбициите за оваа сезона се високи барем бараж за прва лига.
Ццццц ни еден гол да не постигне ебаве богаташитеBREAKING NEWS: Newcastle United is delighted to announce it has reached agreement with Manchester City to sign Sergio Aguero, subject to a medical and personal terms.
Mи го собра пред носBREAKING NEWS: Newcastle United is delighted to announce it has reached agreement with Manchester City to sign Sergio Aguero, subject to a medical and personal terms.
Ептен, 7 играчи продадов за да го земамЦцццц ни еден гол да не постигне ебаве богаташите
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
I sea gledas na 20 natprevari 5 gola samo hahahahaЕптен, 7 играчи продадов за да го земам