Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Беговиќч брани пенал. Добива 7ца.

лол играва.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Работеле на играва :facepalm:

2341.png

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.466
Поени од реакции
4.600
Црвен и жут картон.

Колку си му ја погодил позицијата.
Aa па да бе, глеам нешо манџукич десно.. . :D
Иначе не знам дали си видел, али ако многу играчи ти се утнати со позициите, асистент менаџерот ти ги мести правилно :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Абе секoгaш ми се нa тoчни пoзиции, нo сегa рaбoтејќи нa игрaвa ми пoреметил нештo "aсистент менaџерoт" :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723

Па не не ја заебале многу ..ај што нема врска од овие играчи, после 2-3 пробувања се среди иначе кога одев да ми даде резултат .. ми даваше утакмица Коринтијанс - Манчестер Јунајтед :tapp: И резултатот кај Фиорентина од претходна утакмица ... :pos::cuc: Како они можат да ја заебат никој не може :aplauz:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе ве избришам сите.
Ова е права закана, чак опасна по живот. Сиугурно у Америка живееш у гето со нигерине.:D
Коа може да очекуваме закани со Мадер Факерс и Сан оф а Бич тие појше улеваат страф.:noze:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Ццц толку спремање за новата сезона и прва утакмица сите ми се на 85 енергија заради глупиот супер куп.
Ништо @ManUtdChampions ќе ти пуштам втор состав денес. Секако ќе беше тешка утакмица, вака барем ќе си ги одморам играчите за следно коло.

G

Goldie

Гостин
Ццц толку спремање за новата сезона и прва утакмица сите ми се на 85 енергија заради глупиот супер куп.
Ништо @ManUtdChampions ќе ти пуштам втор состав денес. Секако ќе беше тешка утакмица, вака барем ќе си ги одморам играчите за следно коло.
Ќе го тепаш и со втор тим, он од трето лигаши губи и тоа дома а не пак од тебе :D

Untitled.png

Kajgana Shop

На врв Bottom