Не ми се читаат сите страни и не знам дали некој го спомнал ова, ама мене ми е спорен тајмингот.
Еве и пред 20 години бил Шуклев таков, ај сдсм нели се апаши, за кур не ги бива, па затоа не го апселе Шуклев, ама овие се 10 години константно на власт, не може некој да ме убеди дека од тие 10 години нив баш сеа им текнало да ги собираат професориве, баш у време коа најголемиот дел од нив викаат дека државава е у пропаст (економска, мада и у секаква друга смисла ама сеа за економска овие зборат).
Предложуваат измени во Законот за високо образование у насока на екстерно тестирање зошто имало лесно зимање дипломи и се купувале дипломи, шо значи имале докази чим така сигурно го зборат тоа, ама они баш сеа дојдоа театрално на уким да ги уапсат
Па и пази богати, ко шо читав (не ми текнува на која страна), го уапсиле Шуклев, го однеле позади Правен и го држеле таму у лисици не знам колку време, зошто чекале дозвола од Ректорот за претрес во кабинетите
Не, сакале само да го понижат, зошто го стаиле на најфрекфентното место за студентите.
Смешки, смешки, смешки. Овие се ваљда криви, не викам ништо за тоа, ама тајмингов е невероватен