КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
Се ќе разберам, ама да фукнам 500 евра за една смрдена 6ка никако.
Чекај, чекај малку. Сакаш да кажеш дека Шуклев неколку пати ја викал девојка ти на консултации, ја месел за цицка (за ова ти кажала, за друго не знаеме што ѝ правел) и ти ништо не си направил во врска со тоа? Како ништо да не било, голема работа ако ја фаќал за цицка... И да ѝ го закачел, што има везе, професор е, треба почит да се има!?Pred poveće od 20 godini sum imal nezgodno iskustvo so Šuklev so togašnata moja devojka (jas bev na elektro). Nekolku pati ja povikuvaše na konsultacii, nešto kako za malku da e položena, i posledniot pat koga vleze po ocena(jas bev pred vrata, čekav po običaj) koga i go daval indeksot vo raka samo ja zgeapčil za grada. Stoel taka nekolku sekundi i ja puštil . Ništo ne rekol posle toa.
Mene devojkata mi kaža tek otkako izlegovme od Ukim, bidejći znaeše deka sum malku so kratok fitil.
Pravo gjubre e. No sa Taki ne mi se veruva deka ima nešto praveno
Ќерките твои (ако имаш), каков факултет имаат завршено?Ајде која маца ќе го скрши мразот и ќе рече: ЈА МУ ДАДОХ НА ...
секако има такви и помеѓу нашите членки, 6-ката никој не ти ја брише.
Испaднa ТИ aмaтер.Помислив и јас на Шема, им биле пратени на латиница и од BS пишале Б С, кој аматеризам
И јас тоа се чудам друже, како може да мразат ваков човек!? Човек кој секогаш знаел да им излезе во пресрет на студентите. Ако студентот има финансиски проблем, ако во моментот нема 1000 евра да плати, секогаш знаел да го почека додека најде пари или додека му одобрат кредит. Ако девојка ти треба да земе 6ка, никогаш не ја ебе на лице место против нејзина волја, туку ја меси за цицка. Абе душа човек.Citam na fejsbuk komentari kako se sitat za Bobek kako imalo pravda, taka mu trebalo, i uste trista kletvi kon nego. A zosto? Zosto tolku omraza kon toj covek sto mozebi i najveke gi ceni svoite studenti, sto kako retko koj znae da mu iskoci u presret na sekoj student sto pred se e redoven na fax sto se trudi i dava maximum. Zosto omraza kon covek sto znae da izleze u presret ako imas problem, dal finansiski dal nekoj drug problem i da progleda niz prsti. Pak ke prasam zosto?
Плаче за мемеСеа ми текна кога го видов на фаца сопствеников на бифето, па и на Електро истиов го држи