Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не би рекол. Во моменталниов Челзи, освен Коста, нема баш такви играчи. Беше Дрогба, беше и Луиз, сега е само Коста. Дури и Бразилците(Оскар, Вилиан, Рамирес), кои се познати по глумата и лесните паѓања, не се склони кон тоа. Барем не биле досега.[DOUBLEPOST=1446322378][/DOUBLEPOST]

Најголем успех сезонава ни е тоа што победивме со ВБА на традиционалното тешко гостување. Тоа против вас беше рутина. Ништо ново, ништо за возбудување.
Тоа е тоа, секоја сезона губиме бодови од по некој тим што се бори за опстанок :(

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Доста бе, несреќен пораз беше, судиите се криви, да не продолжеа 30 секунди...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прегледај го приврзокот 132015

Дали за стартов мислите дека ФА ќе покрени постапка против Коста? Напомена: Ако ФА пак се реши да го казни Коста, казната ќе е многу поригорозна од три натпревари бидејќи веќе еднаш е санкциониран сезонава.
Може да го казнат ако Клатикур во извештајот пише дека ја видел само реакцијата на Шкртел и затоа се стрчал накај нив а не и предходниот удар на Коста.
И во Интер да останеше третата сезона истово ќе му се случуваше.:cool:
Ауу неееее, Рафа е крив за тоа.
А играчите на сите други тимови при секоја одлука се вртат на другата страна и ни збор не му кажуваат на судијата.
Кој го заобиколи Клатикур денес после ѓонот на Коста?[DOUBLEPOST=1446344101][/DOUBLEPOST]@Stefan-kobe
Ало, коцкар.
Си го дудлате со Џонтра и јадете гомна за Кутињо, истовремено а различен муабет праите. Сељандурава вика дека не може општо во тим да биде прва виолина а ти викаш дека не може ни во средина да биде. Малку подлигавете си го, кажете си дека сте му извадиле добра сума и врати се тука да го сереш, сфе да ти ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај сум рекол дека не може да биде прва виолина општо во тим бе да ти ебам тоа магарешката фаца тесна?
Реков дека може да биде прва виолина во ваква екипа ко Ливерпул моментално или слични просек екипи со аспирации за Лига Европа и средина на табела.
Во тим со сериозни намери за титули и ЛШ тогаш мало морген што Кутињо ќе ти биде прва виолина.

Иди издркај си го, тепаше Реал прееска.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Линекер го заврши MOTD со...

Well it's close to Midnight and something evil is lurking in the dark, especially if you are a Chelsea fan

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
Кај сум рекол дека не може да биде прва виолина општо во тим бе да ти ебам тоа магарешката фаца тесна?
Реков дека може да биде прва виолина во ваква екипа ко Ливерпул моментално или слични просек екипи со аспирации за Лига Европа и средина на табела.
Во тим со сериозни намери за титули и ЛШ тогаш мало морген што Кутињо ќе ти биде прва виолина.

Иди издркај си го, тепаше Реал прееска.
Не му пишувај дека нешто си рекол, на форум строго се ПИШУВА. Нема заебанции.

Говорење се слуша, пишување се чита, слепец.

„читаат што зборам“

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.643
murinjo ja ima izgubeno kontrolata vrz timot, go miniraat niza igraci, mater mu ebavaat, koj bi rekol ... prv pat se soocuvaa so vakvo nesto i se izgubi nacisto, ali tvvrdam deka Kardinalna greska ke napravat Chelsea ako go otpustat. Od vakvive gomna samo Murinjo e kadaren da gi izvadi, ako ne sezonava, naredna, a i vo LS od nigde nikade moze da iznenadat ne deka ke e iznenaduvanje Chelsea i Mur da osvojat primer, ali momentalno kakvi sto se, i te kako bi bilo ... al koga veke mozea so onoj kosookion zabar, who knows za sea.
Otpustanje na Mur ke znaci mizerija na podolg plan za ekipava, neznam kolku navivacite im se spremni za takvo nesto.

Klop pocinja da gazi, milo mi e i za Koutinjo zverot, super e ova za liverpul, da bog da vakvi partii da ima vo idnina i da se zaebe utre nekoj da frli 50milki pa na poolcive da im padne sekira u med, Klop da si donese igraci dostojni za crveniot dres i kadarni za sampionski liverpul i konecno i toa da bidne.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
murinjo ja ima izgubeno kontrolata vrz timot, go miniraat niza igraci, mater mu ebavaat, koj bi rekol ... prv pat se soocuvaa so vakvo nesto i se izgubi nacisto,
Ова е најточна дијагноза за она што му се случуба на Челзи моментално. Неколку клучни фудбалери одбиваат да играат за Мурињо, и него тоа му е јасно, но нема мадиња да се пресмета со нив, односно да ги испрати во Б тим или на трансфер листа. Ова за него е ново искуство, бидејќи е одличен мотиватор и досега секаде каде што бил тренер играчите гинеле за него. Во целата оваа калакурница мислам дека на крајот Абрамович ќе пресече, или Мурињо или радикална чистка во тимот, Азар пред сите е за бркање.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па ако е баш тоа што мислите, иако не ми се верува затоа што Тери на пример секогаш гинел за него, баш и не му е ново искуство на Мурињо. Пред да си оди од Реал беше испокаран со Касиљас, Рамос, Пепе, па и Роналдо, поточно со костурот на екипата.

W

wicked_1

Гостин
Донев, сериозни сте со РАТМ кога ги правдате играчите на Челси дека не бил плачковци? Брзо очигледно заборавате како го обиколуваат судијата (најпресно денес со ситуацијата со Лукас), па нели пред некое време (да ме отепаш нема да се сетам со кој беше) кога во една слика 8 играчи од Челси беа сликани каде истовремено ја креваат раката барајќи црвен картон. Не заебавајте, Челси ги има најголемите глумци и плачковци во тимот. Кога набројувате немој да го заборавате и Рамирес. Едни од ретките играчи кои ги почитувам се Ивановиќ, Зума, Матиќ, Реми и Бегович.
Ама не го заборавај и Шкртел коа веќе збориме за трчање кон судија, он е #1, не постои 1 утакмица да не го праи тоа, ако не ти се верува пример се двата дуела од Челси-Пул у фа купот, прати ги Чан и Шкртел што праат после секоја спорна ситуација... значи не е толкава разликата измеѓу за да ги исклучуваш едните а другите да ги демонизираме.

Лани беа у Пул Суарез и Стерлинг - одвратни дајвери и плачковци, ама на мене нр ми е толку битно тоа, составен дел од фудбалот е, не е некој нов тренд од пред 10 години..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па ако е баш тоа што мислите, иако не ми се верува затоа што Тери на пример секогаш гинел за него, баш и не му е ново искуство на Мурињо. Пред да си оди од Реал беше испокаран со Касиљас, Рамос, Пепе, па и Роналдо, поточно со костурот на екипата.
Во право си, во Реал го саботираа, и си замина од таму. Во Реал некако не кликна од почетокот, Реал никогаш не играл антифудбал и Мурињо во Реал беше огрома грешка за двете страни. Но во Челзи секако не го очекуваше тоа, тимот кој Мурињо веројатно го доживува како свој, и за во кој верува дека секогаш е добредојден.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.201
Стварно е страшно очигледно како Мурињо го бојкотираат одредени играчи. Пази, Ивановиќ, Азар, Тери, сите наеднаш заборавија фудбал да играат, yeah right. Нарочито Азар, на теренот како да го гледам Љамчевски... Откако ја отпуштија Ева се им тргна удолу, изгледа ја ковал цел тим па Мур им го нарушил сексуалниот живот на сите. :D

Али и ја се слагам со Син (Пеџа цицни го ти ебам тоа долгнавестата фаца), ако го отпуштат Мурињо само ќе се уназадат. Само, мора да се седне и да се решат сите проблеми, вака само се резилат и се повеќе тонат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ама не го заборавај и Шкртел коа веќе збориме за трчање кон судија, он е #1, не постои 1 утакмица да не го праи тоа, ако не ти се верува пример се двата дуела од Челси-Пул у фа купот, прати ги Чан и Шкртел што праат после секоја спорна ситуација... значи не е толкава разликата измеѓу за да ги исклучуваш едните а другите да ги демонизираме.

Лани беа у Пул Суарез и Стерлинг - одвратни дајвери и плачковци, ама на мене нр ми е толку битно тоа, составен дел од фудбалот е, не е некој нов тренд од пред 10 години..
Кај мене обратно е. Мразам плачковци и дајвери. Аналогно на тоа, мразев кога Суарез, Стерлинг симулираа или кога на пример Суарез иронично му се смееше на судијата после недосуден фаул. Шкртел и Џан се плачковци но не секогаш протестираат за секоја одлука. И многу е голема разлика кога во еден тим двајца или тројца го прават тоа и кога тоа го го прави цела екипа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ивановиќ од Гигс на 40 години беше проаѓан и тоа пред 3-4 сезони, не па од овие крила денес, како Мане, Боласи, Панчон, Монтеро итн итн. Кај нив и кај Тери годините веќе си го прават своето, додека за Хазард може ви држи вода муабетот.

H

HoT IcE

Гостин
Тоа што го го збори Син ја го зборам уште пред 5-6 утакмици, ама нема врска. Ја сум тој што пишува теории на заговор и апокалиптични сценарија како што вика Викед. Мурињо за мене има одлична трансформација во Челзи како од најаки филмови from hero to villain.
@ManowaR
:sramezliv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom