Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Може некој да ми каже што прати вака повеќе ПЛ, во каква форма е Саломон Рондон?

R

red.devil

Гостин
Не, кризата се решава со време. Играчиве освоија лига лани, заедно со Мурињо. Сигурно не заборавиле одеднаш да играат. А бркање на менаџер при првиот потежок период и фрлање во вода на години работа и градење нешто, зимање нов менаџер и пак бркање при првиот потежок период е смешно ако сакаш да се искачиш на повисоко ниво како клуб.
Не е прв потежок период. Трета година ви е менаџер. Сакаш да кажиш до сега се ви било мед и млеко? Дури лани кога освои две титули имаше лоши периоди за кои заслужуваше силни критики.

Да се разбериме, јас очекувам да остани уште некој период ама не можам да предвидам подобрување на Челзи. На крај пак ќе биде избркан.

E

Epsilon

Гостин
Незнам што земал цел форум да разглаба за Челзи и да се даваат теории како да се пребродат овие моменти. Незнам што е со двеве лица? Дволични суштества.

Дај малце да им се смееме. Ова ви е за цела руска пластика. Да пукнете. Да ве натрпаат, да не знаете газот мајчин кај ви е. Да се борите за 17то место. Ок? :ROFLMAO: Челзи. :pos:

Фала. :bance:
Ѕвер.

Али ова не е веќе за смеење, аларманта е ситуацијата, може да отпадне. Нема да ми биди истиот шмек за ПЛ. :(

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еј фак ова сакав уште на враќање прееска од утакмицата да го кажам, али забораив. Се надевам не е касно за лајкои...

The normal one > the special one.

Хихихи :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
1,33 вика SkyBet дека Жозе е наредниот што ке лета. Го ставиле пред Мекларен :pos:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
изгледа како да им пцуеш мајка на фановите на форумот тука, затоа =)
Дај чоек не ми прави да се осеќам лошо. Нема врска. Ќе ти ставев некое меме од Мурињо, ама не смеам :)

п.с за интерес на сите, ќе поправам ако треба. Its a troll thing.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
CSqT8L3WEAAwZLQ.jpg

Дали за стартов мислите дека ФА ќе покрени постапка против Коста? Напомена: Ако ФА пак се реши да го казни Коста, казната ќе е многу поригорозна од три натпревари бидејќи веќе еднаш е санкциониран сезонава.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Zavisi od toa sto ke ima vo reportot na sudijata, ako go videl incidentot , nema da ima postapka.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кој ќе го слуша лигушон ако го казнат пак Коста, мене веќе незгодно ми паѓа да го слушам како се лигави..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom