R
red.devil
Гостин
Ааа... Сега има смисла, го избркал Пеп а потоа дојде во ПЛ да го прати Ферги да паси коњи.... ![Кафе :kafence: :kafence:](/styles/default/xenforo/emot/kafe.gif)
![Кафе :kafence: :kafence:](/styles/default/xenforo/emot/kafe.gif)
Од сите дијагнози што се препишаа за ситуацијата у Челси досеа, оваа ми е најјако..кој му возвраќа на кој инает на Мурињо?smrdi od glavata (murinjo) koj najnormalno kako sekogas i sekade tera svoj inaet i pravdini pa vaka mu vozvrakjaat.
Дали ги гледаше натпреварите на Челси минатата сезона и дали мислиш дека Матиќ играше лошо?vo pravo e stefan... znavi puknata e zickata pomegju murinjo i del od prvotimcite.
znaci ne zaboravajte deka toa pred se' se profesionalci i vrvni fudbaleri za koi ne e nitu tesko nitu cudno da igraat dobar fudbal... e sega sekoj ima crni serii no takvite serii ne traat dolgo vreme kaj vakvite igraci i treneri. vo slucajot e poinaku
smrdi od glavata (murinjo) koj najnormalno kako sekogas i sekade tera svoj inaet i pravdini pa vaka mu vozvrakjaat.
definitiv.o deka timot e dobar iako eden matic jas nikako ne bi go igral vo.prvi 11 ili pak obi mikel ali toa e toa.
do kraj na sezona ne ocekuvam smena... ili do tolku ako se zaostrat rabotite do polusezona. sepak treba da se ima predvid deka smena na trener ne e zaebancija....
kok togas im garantira na prvotimcite deka ka igraat pak ili drka nema da bidat prodadeni. sepak, klub na multimilioner e
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Доста ги лажеш овде во Премиер . Му ја обелил косата беее и го избркал . Во што филм си влезен.Вториот и најважниот, ја тргна доминацијата на Барселона во меѓусебните дуели, му ја обели косата на Пеп и го избрка.
На Оскар нели му е паднат?На Азар и Фабрегас им паднал квалитетот под водство на Мурињо, а лани првиов беше играч на сезоната, со многу ретки падови, вториов играше одлично негде до март со околу 20 асистенции...што сФе не ќе слушнеш.
Мурињо беше исплескан во првото класико, 5-0.Доста ги лажеш овде во Премиер . Му ја обелил косата беее и го избркал . Во што филм си влезен.
Мурињо беше плескан додека беше во Мадрид , фрустрации доби . Por Que?
ako procita rekov deka matic ovaa godina ne igra kako sto treba i ne zasluzuva mesto vo.prviot tim. nitu toj nitu obi mikel.Од сите дијагнози што се препишаа за ситуацијата у Челси досеа, оваа ми е најјако..
И како тоа бојкотот на одредени играчи со "неиграње" се отсликува и во играњето за репрезентациите?
Коста, Фабрегас, Хазард, Иванович, Матич, сите овие лошо играат и за репрезентациите... да не го носат бојкотот и таму?![]()
Еве ти детално за статистички да ти ја урнам и така крајно погрешна теза , заминувањето на Пеп нема никаква врска со Мурињо , смешно е да го тврдиш тоа . Која црна маска му тргналВо однос на клубот и меѓусебните пресметки, последните пет класика Барса немаше победа, две победи на Реал две ремија, нешто што беше скроз обратно дотогаш.
Не, мислам дека не си сигурен у тоа што го пишеш, нафрлаш напамет.ako procita rekov deka matic ovaa godina ne igra kako sto treba i ne zasluzuva mesto vo.prviot tim.
a dali eren egoist i samobendisan trener kako murinjo
pokraj toa sto se kara so sudii i sve ostslo se kara i so igraci mislam glupavo e da drbatirame...
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Нема шанси тоа да се деси, не оди Мурињо кај лопови.Ко сме кај менаџериве кој секс би бил за фановите на Интер ако Мурџо го замени Алегри во Јуве. Мислам Стефан и Џонтра групно ќе се трујат со отровот на Рики.![]()
Не, мислам дека не си сигурен у тоа што го пишеш, нафрлаш напамет.
Мурињо според тебе терал инат и затоа му возвраќале. А незнаеш за што тера инат, и кој му возвраќа, разгледај ги овие две работи ќе видиш колку ти држат вода муабетите.
Ако се има карано со некој/и играч/и досеа некој ќе седеше на клупа и ќе леташе на трансфер листа, такво нешто нема сеуште, ама телемундо филмови мора да се праат.