Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
smrdi od glavata (murinjo) koj najnormalno kako sekogas i sekade tera svoj inaet i pravdini pa vaka mu vozvrakjaat.
Од сите дијагнози што се препишаа за ситуацијата у Челси досеа, оваа ми е најјако..кој му возвраќа на кој инает на Мурињо?

Играчите му возвраќаат со неиграње заради тоа што овој збори лошо за судиите, ФА, итн. итн?
Кого има седнато на клупа па да се јави некаков анимозитет? Кој од играчите досеа бил опоменат или според него виновен за одреден пораз? Кон ниту еден играч нема покажано со прст, дури ни кон Иванович.
Со истиот состав, иста формација игра цела година, сега у последните 2/3 утакмици пробува со различен пристап.

И како тоа бојкотот на одредени играчи со "неиграње" се отсликува и во играњето за репрезентациите?
Коста, Фабрегас, Хазард, Иванович, Матич, сите овие лошо играат и за репрезентациите... да не го носат бојкотот и таму?:icon_lol:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
На Азар и Фабрегас им паднал квалитетот под водство на Мурињо, а лани првиов беше играч на сезоната, со многу ретки падови, вториов играше одлично негде до март со околу 20 асистенции...што сФе не ќе слушнеш.
vo pravo e stefan... znavi puknata e zickata pomegju murinjo i del od prvotimcite.
znaci ne zaboravajte deka toa pred se' se profesionalci i vrvni fudbaleri za koi ne e nitu tesko nitu cudno da igraat dobar fudbal... e sega sekoj ima crni serii no takvite serii ne traat dolgo vreme kaj vakvite igraci i treneri. vo slucajot e poinaku ;)

smrdi od glavata (murinjo) koj najnormalno kako sekogas i sekade tera svoj inaet i pravdini pa vaka mu vozvrakjaat.

definitiv.o deka timot e dobar iako eden matic jas nikako ne bi go igral vo.prvi 11 ili pak obi mikel ali toa e toa.

do kraj na sezona ne ocekuvam smena... ili do tolku ako se zaostrat rabotite do polusezona. sepak treba da se ima predvid deka smena na trener ne e zaebancija....

kok togas im garantira na prvotimcite deka ka igraat pak ili drka nema da bidat prodadeni. sepak, klub na multimilioner e ;)

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Дали ги гледаше натпреварите на Челси минатата сезона и дали мислиш дека Матиќ играше лошо?

А нормално, англиските медиуми сега ќе пишуваат тоа што ќе им се чита, што ќе им носи продажба на весници/посети на сајтови, у превод поише реклами и поише пари. И спремни се било што да напишат, дури и да е тоа некоја тешка лага.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Вториот и најважниот, ја тргна доминацијата на Барселона во меѓусебните дуели, му ја обели косата на Пеп и го избрка.
Доста ги лажеш овде во Премиер . Му ја обелил косата беее и го избркал . Во што филм си влезен. :pos:
Мурињо беше плескан додека беше во Мадрид , фрустрации доби . Por Que?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
На Азар и Фабрегас им паднал квалитетот под водство на Мурињо, а лани првиов беше играч на сезоната, со многу ретки падови, вториов играше одлично негде до март со околу 20 асистенции...што сФе не ќе слушнеш.
На Оскар нели му е паднат?
Фабрегас имаше 20 асистенци од кои 17 му беа направени во првиот дел од сезоната, кога Челзи играше вонземски фудбал, после Јануар целосно ја смени тактиката Мурињо, играше дефанзивно, само Азар имаше слобода напред.Додека пак во првиот дел Азар имаше премала слобода во играта, мораше да му помага на Аспикулета, од каде беа тие заебанции дали ќе влегува во второ полувреме?
Азар лани освои најдобар играч на сезона поради индивидуалните настапи во вториот дел од сезоната, Санчез да ја задржеше барем пола формата од првиот дел, он ќе освоеше.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Доста ги лажеш овде во Премиер . Му ја обелил косата беее и го избркал . Во што филм си влезен. :pos:
Мурињо беше плескан додека беше во Мадрид , фрустрации доби . Por Que?
Мурињо беше исплескан во првото класико, 5-0.

Понатаму беше друга песна. Во ЛШ отпадна знаеме како, со „црвениот“ на Пепе и превртувањето на Алвес. Добро познатиот начин на победувањето на таа Барса, што ја викавте тотал фудбал а која добиваше досеа незабележана судиска помош и фаворизирање во сите конкуренции.

Една од најдобрите работи кои Мурињо ги направил во кариерата е што му ја симна маската на Гвардиола. Ќелавиот си покажа дека е ист лицемер почна и да пцуе на пресконференции. Нели имаше ореол на „мравка не би згазил“.

Во однос на клубот и меѓусебните пресметки, последните пет класика Барса немаше победа, две победи на Реал две ремија, нешто што беше скроз обратно дотогаш.

Ја у реалноста сум влезен, ти уште го тераш лошиот филм.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Од сите дијагнози што се препишаа за ситуацијата у Челси досеа, оваа ми е најјако..

И како тоа бојкотот на одредени играчи со "неиграње" се отсликува и во играњето за репрезентациите?
Коста, Фабрегас, Хазард, Иванович, Матич, сите овие лошо играат и за репрезентациите... да не го носат бојкотот и таму?:icon_lol:
ako procita rekov deka matic ovaa godina ne igra kako sto treba i ne zasluzuva mesto vo.prviot tim. nitu toj nitu obi mikel.

a dali eden egoist i samobendisan trener kako murinjo
pokraj toa sto se kara so sudii i sve ostslo se kara i so igraci mislam glupavo e da drbatirame...
sigurno ovaj celzi ne e istiot od lani i sigurno za toa e kriv i tvojot skapocen murinjo, a ne samo igracite.

ke povtoram... ribata od glavata smrdi. ima vina kaj murinjo vo slucajot a kaj ima ukakano toj si znae

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Во однос на клубот и меѓусебните пресметки, последните пет класика Барса немаше победа, две победи на Реал две ремија, нешто што беше скроз обратно дотогаш.
Еве ти детално за статистички да ти ја урнам и така крајно погрешна теза , заминувањето на Пеп нема никаква врска со Мурињо , смешно е да го тврдиш тоа . Која црна маска му тргнал :eek: , знам ви наби комплекси Пеп ама малце усул да се има . Ефектот на Жозе во Мадрид беше 1 Примера , 1 Куп , 1 Супер Куп . Импресивно а ?
Примера
1.png

Копа дел Реј
2.png

Супер Куп на Шпанија
3.png

ЛШ
5.png

W

wicked_1

Гостин
ako procita rekov deka matic ovaa godina ne igra kako sto treba i ne zasluzuva mesto vo.prviot tim.

a dali eren egoist i samobendisan trener kako murinjo
pokraj toa sto se kara so sudii i sve ostslo se kara i so igraci mislam glupavo e da drbatirame...
Не, мислам дека не си сигурен у тоа што го пишеш, нафрлаш напамет.
Мурињо според тебе терал инат и затоа му возвраќале. А незнаеш за што тера инат, и кој му возвраќа, разгледај ги овие две работи ќе видиш колку ти држат вода муабетите.

Ако се има карано со некој/и играч/и досеа некој ќе седеше на клупа и ќе леташе на трансфер листа, такво нешто нема сеуште, ама телемундо филмови мора да се праат.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Она што сака Елнињо да го каже е дека Мурињо му помогна на Реал да го надмине стравот наречен Барса. Иако во првиот дуел беше торпедиран, сепак успеа да ги израмни силите наредните две години и да воспостави некаква рамнотежа што беше загубена малку во периодот пред тоа.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Флоро им купуваше како луд , па минорно намалиле доминација на Барса , јак ефект нема што .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Ко сме кај менаџериве кој секс би бил за фановите на Интер ако Мурџо го замени Алегри во Јуве. Мислам Стефан и Џонтра групно ќе се трујат со отровот на Рики. :ROFLMAO:
Нема шанси тоа да се деси, не оди Мурињо кај лопови.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Не, мислам дека не си сигурен у тоа што го пишеш, нафрлаш напамет.
Мурињо според тебе терал инат и затоа му возвраќале. А незнаеш за што тера инат, и кој му возвраќа, разгледај ги овие две работи ќе видиш колку ти држат вода муабетите.

Ако се има карано со некој/и играч/и досеа некој ќе седеше на клупа и ќе леташе на трансфер листа, такво нешто нема сеуште, ама телемундо филмови мора да се праат.

a jas mislam deka ne si i ti siguren koga pisuvas na forum... posto da trgneme po obratnata logika ajde ti najdi mi nekade izjava ili nesto slicno deka igrite na celzi od ovaa sezona se slucajni i deka tvojot skapocen murinjo nema nikakva odgovornost za toa?

da igracite se tie sto igraat no treneeot ima odgovornost dq go vodi timot i da sozdade atmofsfera za igra.

a ako tvrdis deka ovoj celzi e onoj istiot od lani so istite igraci (koi kako sto tvrdis ne se zamereni so trenerot pa ete ne se na klupa, nitu na transfer lista, tuku igraat prva postava) togas ocigledno si samo eden zaslepen i napalen navivac na murinjo namesto na celzi. se kladam utre da sedni trener vo mancester ke zaboravis koj e i sto e ovoj klub tuku ke plukas po site sto go napagjaat mancezter (citaj murinjo).

super e sto go branis, no glupavo e realnosta da ja prikazuvas kako poinakva. ne moze 4 prvotimci da ne ti igraat na isto nivo od prosla godina i toa da e vo red. pa toa e skoro pola tim druze...

ajde sega pak udri mi nekoj citat bez veza kolku samo da se najdis vo muabet...

btw. pak mislenjeto nema da go smenam deka specijalniot e kriv za segasnata situacija vo klubot koj go sakam mn povekje od nekoj samobendisan trener ili nekoj koj stanal nivni "navivac" od pred 2 meseci...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom