the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Да, ама беше застанат зад Шкртел и можно е да не го виде дуелот целосно.Нема да има, пред Клатикур се деси ова.
Да, ама беше застанат зад Шкртел и можно е да не го виде дуелот целосно.Нема да има, пред Клатикур се деси ова.
Првата сезона поради два сомнителни порази не освои титула. Втората сезона освои ПЛ и Лига Куп. Сега има проблеми.Не е прв потежок период. Трета година ви е менаџер. Сакаш да кажиш до сега се ви било мед и млеко? Дури лани кога освои две титули имаше лоши периоди за кои заслужуваше силни критики.
Да се разбериме, јас очекувам да остани уште некој период ама не можам да предвидам подобрување на Челзи. На крај пак ќе биде избркан.
Првата сезона поради два сомнителни порази не освои титула. Втората сезона освои ПЛ и Лига Куп. Сега има проблеми.
јокПрегледај го приврзокот 132015
Дали за стартов мислите дека ФА ќе покрени постапка против Коста? Напомена: Ако ФА пак се реши да го казни Коста, казната ќе е многу поригорозна од три натпревари бидејќи веќе еднаш е санкциониран сезонава.
Не, јас викам дека ова е прв тежок период за Мурињо откако се врати, прв период во кој има шанси да се размислува за отказ, а ти ми викаш дека не е.
Се' се случува поради нешто. Ај кажи ми од ЛШ поради што отпадна? Или може да ми кажиш лани поради што беше играта на Челзи никаква цела втора полу-сезона?
Знаеш, уживај не мора да ми враќаш. Си имам јас таква навика да "решавам" туѓи проблеми во слободното време. Мислам се разбираме, исто и ти имаш слична навика да наоѓаш оправдание за секоја критика кон Челзи и Мурџо.![]()
Незнам што земал цел форум да разглаба за Челзи и да се даваат теории како да се пребродат овие моменти. Незнам што е со двеве лица? Дволични суштества.
Дај малце да им се смееме. Ова ви е за цела руска пластика. Да пукнете. Да ве натрпаат, да не знаете газот мајчин кај ви е. Да се борите за 17то место. Ок?Челзи.
Фала.![]()
Не, ќе освоеше таму. И Бенитез требаше се да освои ама ете ги запусти уште не можат глава да кренат.И во Интер да останеше третата сезона истово ќе му се случуваше.![]()
Точно така ќе правеше Коста, баш како што објасни ти п.с. попосран тим од челзи нема во моментов, не што е посран туку и од ногавици му тече, да се изразам со политички речник.Ти до вчера идеше во наш фанклуб, праќаше спортски поздрави ала Чомбе, се лигавеше и продаваше приказни за брат ти кој бил фан на Челзи и поради тоа си не почитувал. Сега ти го пишуваш ова? Ти пишуваш за дволичност?
Челзи никогаш не бил во таква ситуација откако пратиш фудбал и сега се твоите/вашите пет минути. А што е најтрагично, сите земаа поени од Челзи освен вашиот посран тим. Затоа и ја разбирам фрустрацијата во твојот пост.
п.с прееска заборавив да го споменам потегот на мечот. Реакцијата на Шкртел после ударот на Коста. И тоа како го прифати извинувањето. Да беше некој друг играч, 47 минути ќе лежеше на земја, ќе се тркалаше небаре со снајпер го погодиле и ќе трчаше по судијата да бара исклучуваее на Коста.
И дури и на таков Челзи, не успеавте ни гол да му дадетеТочно така ќе правеше Коста, баш како што објасни ти п.с. попосран тим од челзи нема во моментов, не што е посран туку и од ногавици му тече, да се изразам со политички речник.
и тоа да ви биде најголем успех сезонава ? ако тешете си се.И дури и на таков Челзи, не успеавте ни гол да му дадете![]()
Си дадов слобода ти ја едитирав последната реченица. Вака има многу повеќе смисла....
п.с прееска заборавив да го споменам потегот на мечот. Реакцијата на Шкртел после ударот на Коста. И тоа како го прифати извинувањето. Да беше некој играч на Челзи, 47 минути ќе лежеше на земја, ќе се тркалаше небаре со снајпер го погодиле и ќе трчаше по судијата да бара исклучуваее ....
Па што има толку за да се сфатат Вест Хем?Никако не можам да ги сфатам Вест Хем, никако.