Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
winter sleep да не е , не го гледав ама мислам приказнаа му беше нешто со хотел да, + турски.

Само што го изгледав и Good Will Hunting. (y) Добро филмче, ме освои, дијалогот меѓу Ламберау и Син во барот ми беше најјак (y)
Toj e да. Некој нешто има гледано од режисеров да сподели? Тро шубе ми е дека турски :D ама вака навидум ми се бендисува стилот на режирање ко шо сакам и гледам во последно со таа замрсена боја.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Конечно го изгледав и јас Blow, не ми е јасно како може некој да биде фан на Џони Деп.

S

sim4e

Гостин
Toj e да. Некој нешто има гледано од режисеров да сподели? Тро шубе ми е дека турски :D ама вака навидум ми се бендисува стилот на режирање ко шо сакам и гледам во последно со таа замрсена боја.
Гледај го, меѓу најдобрите филмови лани. И Once upon a time in Anatolia го имам гледано од него. По речиси година од кога ги гледав не можам да одлучам кој ми е подобар, можеби за нијанса вториов.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Го имав можеби година дена симнато и изгледано до пола A Space Odyssay, многу ми беше досаден, вчера конечно се решив да го изгледам цел. 2 ипол саати се многу за филм во кој ништо не се случува. Секоја чест што во 68ма успеале да направат такви визуелни ефекти, ама денес не се ништо посебно и освен музиката што е многу добра, филмот е просек. А и ништо не разберав што се случи на крајот.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Го имав можеби година дена симнато и изгледано до пола A Space Odyssay, многу ми беше досаден, вчера конечно се решив да го изгледам цел. 2 ипол саати се многу за филм во кој ништо не се случува. Секоја чест што во 68ма успеале да направат такви визуелни ефекти, ама денес не се ништо посебно и освен музиката што е многу добра, филмот е просек. А и ништо не разберав што се случи на крајот.
Не се секирај, не си единствен со такво мислење.

upload_2015-9-8_15-54-50.png

H

HoT IcE

Гостин
Битно си пробал што.
Иначе ја Стар Варс маратон си возам, новиве филмови ниту еден да ми фати око.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Така е децо!
Од сега ако во треба медицинска анализа за тоа дали имате психолошко нарушување само прашајте го марамбо, ќе ви каже

Also, ако не сте сигурни дали знаете да читате, изгледајте ја Одисејата, ако не ви се свиѓа, не знаете

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
нормално е на модерниве деца со ADD и што не прочитале ни една книга во животот филм како A Space Odyssey да им биде досаден.

не гледајте филмови постари од 2000-та. не се тие за деца.
А што ти се допаѓа тебе во A Space Odyssey? Што е тоа што овој филм го прави многу добар, одличен, ремек дело, како што имам слушнато/прочитано за него?
Во 68ма биле јаки тие визуелни ефекти, сега е просек.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
А што ти се допаѓа тебе во A Space Odyssey? Што е тоа што овој филм го прави многу добар, одличен, ремек дело, како што имам слушнато/прочитано за него?
а филм по дефиниција претставува збир од визуелни ефекти?
само визуелни ефекти барате во филмовите, ни содржина ништо друго не ве интересира.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Остаj ти, во 68ма тоj го гледал не глеаш... jако му е, уште го држи хаjпот од времето

Kajgana Shop

На врв Bottom