Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
дениш грл, још један у низу елџибити оскар муви. Сеа мора и еден со црнци да извадат на картата на расизам да има рамнотежа, еден саглам филм за оскар нема од волкот од волстрит.

Волкот од Волстрит бил саглам филм? Филм за Оскар? Ма немој да ме јебеш бре. :D[DOUBLEPOST=1441395907][/DOUBLEPOST]
Да ама Бонд е едноставно белец...
Toa e како Брус Вејн да го направиш црнец, не иде.
То ти е исто кo да прават биографски филм за Мартин Лутер Кинг, а да стават белец да го глуми. Просто ненормално. (n)

Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.
Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)

Има јунак тука што го гледал филмов бе? дека 2 недели ми седи симнат ама цело време наоѓам некој друг да гледам пред него
101Reykjavik_poster_large.jpg

Tom Hardi ke bide 007
apno-moar.jpg
[DOUBLEPOST=1441559914][/DOUBLEPOST]
Зошто имам дежа ву кога го гледам трејлерот ?

Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

winter sleep да не е , не го гледав ама мислам приказнаа му беше нешто со хотел да, + турски.

Само што го изгледав и Good Will Hunting. (y) Добро филмче, ме освои, дијалогот меѓу Ламберау и Син во барот ми беше најјак (y)

winter sleep да не е , не го гледав ама мислам приказнаа му беше нешто со хотел да, + турски.

Само што го изгледав и Good Will Hunting. (y) Добро филмче, ме освои, дијалогот меѓу Ламберау и Син во барот ми беше најјак (y)
Toj e да. Некој нешто има гледано од режисеров да сподели? Тро шубе ми е дека турски :D ама вака навидум ми се бендисува стилот на режирање ко шо сакам и гледам во последно со таа замрсена боја.

Toj e да. Некој нешто има гледано од режисеров да сподели? Тро шубе ми е дека турски :D ама вака навидум ми се бендисува стилот на режирање ко шо сакам и гледам во последно со таа замрсена боја.

Гледај го, меѓу најдобрите филмови лани. И Once upon a time in Anatolia го имам гледано од него. По речиси година од кога ги гледав не можам да одлучам кој ми е подобар, можеби за нијанса вториов.

Го имав можеби година дена симнато и изгледано до пола A Space Odyssay, многу ми беше досаден, вчера конечно се решив да го изгледам цел. 2 ипол саати се многу за филм во кој ништо не се случува. Секоја чест што во 68ма успеале да направат такви визуелни ефекти, ама денес не се ништо посебно и освен музиката што е многу добра, филмот е просек. А и ништо не разберав што се случи на крајот.

Го имав можеби година дена симнато и изгледано до пола A Space Odyssay, многу ми беше досаден, вчера конечно се решив да го изгледам цел. 2 ипол саати се многу за филм во кој ништо не се случува. Секоја чест што во 68ма успеале да направат такви визуелни ефекти, ама денес не се ништо посебно и освен музиката што е многу добра, филмот е просек. А и ништо не разберав што се случи на крајот.

Не се секирај, не си единствен со такво мислење.

upload_2015-9-8_15-54-50.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom