Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
zavvi.com

“Колнати сме, Ирина“ викаш одличен, а? Одма ми се искачи на вочлиста кај нашиве филмови :)

Ми цркна пред некое време хард дискот од 3 тера полн со филмови, и ми го убрза планот за блуреј колекција... до тогаш чував се од 7ца моја нагоре, сеа само 9ките, а 10ките планирам на долг рок да ги соберам на оргинални цедеа.. тоа ми е целта на филмски план :)
Колнати сме, Ирина мене многу ми се допадна. Напредна приказна за тоа време од пред 40-тина години, и смел потег на Коле Ангеловски да го сними. Не ме ни чуди што во едно интервју Ангеловски викаше дека од тогашната МРТ не му го прифатиле филмот, па морал да го праќа во Белград. Одлична глума со одлични глумци, Бата Живоиновиќ, Неда Арнериќ, Мето Јовановски. Ѕирни го па очекувам и твое мислење. :)

Последно уредено:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind е еден од моите омилени филмови си го репризирав вчера кога го видов дека си го земал блу реј. А дефинитивно и уште некои филмови ќе репризирам и онака некако од новиве што излегоа не ми се свиѓаат некако.

Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)

Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)
Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Zboruvav za toa so dosega izleglo. Znaev oti ke me citira nekoj :D

дениш грл, још један у низу елџибити оскар муви. Сеа мора и еден со црнци да извадат на картата на расизам да има рамнотежа, еден саглам филм за оскар нема од волкот од волстрит.

Волкот од Волстрит бил саглам филм? Филм за Оскар? Ма немој да ме јебеш бре. :D[DOUBLEPOST=1441395907][/DOUBLEPOST]
Да ама Бонд е едноставно белец...
Toa e како Брус Вејн да го направиш црнец, не иде.
То ти е исто кo да прават биографски филм за Мартин Лутер Кинг, а да стават белец да го глуми. Просто ненормално. (n)

Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.
Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)

Има јунак тука што го гледал филмов бе? дека 2 недели ми седи симнат ама цело време наоѓам некој друг да гледам пред него
101Reykjavik_poster_large.jpg

Tom Hardi ke bide 007
apno-moar.jpg
[DOUBLEPOST=1441559914][/DOUBLEPOST]
Зошто имам дежа ву кога го гледам трејлерот ?

Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom