Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)

Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)
Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Zboruvav za toa so dosega izleglo. Znaev oti ke me citira nekoj :D

Што викате за следен Бонд кој ќе одберат? Ѓупското лоби притиска за Идрис Алба. Ајде па за 5 години и црнец Бетмен нека наместат. Добро ќе изгледа у костимот :pos:

Идрис Елба би бил најдобар Бонд... Харизма 10000x е човекот.
Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.

дениш грл, још један у низу елџибити оскар муви. Сеа мора и еден со црнци да извадат на картата на расизам да има рамнотежа, еден саглам филм за оскар нема од волкот од волстрит.

Волкот од Волстрит бил саглам филм? Филм за Оскар? Ма немој да ме јебеш бре. :D[DOUBLEPOST=1441395907][/DOUBLEPOST]
Да ама Бонд е едноставно белец...
Toa e како Брус Вејн да го направиш црнец, не иде.
То ти е исто кo да прават биографски филм за Мартин Лутер Кинг, а да стават белец да го глуми. Просто ненормално. (n)

Idris Elba факинг Heimdall го направија, а не па Бонд да не го направат. :нинџ:
3eLbk.png

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom