Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)
Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D
Zboruvav za toa so dosega izleglo. Znaev oti ke me citira nekoj :D

B

Blade Torch

Гостин
Што викате за следен Бонд кој ќе одберат? Ѓупското лоби притиска за Идрис Алба. Ајде па за 5 години и црнец Бетмен нека наместат. Добро ќе изгледа у костимот :pos:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Идрис Елба би бил најдобар Бонд... Харизма 10000x е човекот.
Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.808
Поени од реакции
42.442
дениш грл, још један у низу елџибити оскар муви. Сеа мора и еден со црнци да извадат на картата на расизам да има рамнотежа, еден саглам филм за оскар нема од волкот од волстрит.

H

HoT IcE

Гостин
И мене ќе ми е чуден црн Бонд, ама Елба ми е пак интересен лик, шо знам.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Волкот од Волстрит бил саглам филм? Филм за Оскар? Ма немој да ме јебеш бре. :D[DOUBLEPOST=1441395907][/DOUBLEPOST]
Да ама Бонд е едноставно белец...
Toa e како Брус Вејн да го направиш црнец, не иде.
То ти е исто кo да прават биографски филм за Мартин Лутер Кинг, а да стават белец да го глуми. Просто ненормално. (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom