Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ja ne gleam prob, bond treba da e sarmer a ja realno idris da me pita ke mu daam.. :toe:

Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.
Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)

Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)

batali novi serii i simnuvaj wire :))

Има јунак тука што го гледал филмов бе? дека 2 недели ми седи симнат ама цело време наоѓам некој друг да гледам пред него
101Reykjavik_poster_large.jpg

Tom Hardi ke bide 007
apno-moar.jpg
[DOUBLEPOST=1441559914][/DOUBLEPOST]
Зошто имам дежа ву кога го гледам трејлерот ?

Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

winter sleep да не е , не го гледав ама мислам приказнаа му беше нешто со хотел да, + турски.

Само што го изгледав и Good Will Hunting. (y) Добро филмче, ме освои, дијалогот меѓу Ламберау и Син во барот ми беше најјак (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom