Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.063
ja ne gleam prob, bond treba da e sarmer a ja realno idris da me pita ke mu daam.. :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Во The Wire кине, можеби си саркастичен ама пак било кој е боље него сегашниов дудук 007.

Pierce Brosnan беше најдобар според мене, дури и од старите.
Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.063
Не не :D не бев саркастичен, убеден сум дека Елба ќе биде одличен ако му дадат шанса.
Не сум ја гледал уште The Wire ама во Luther беше (y)(y)(y)
batali novi serii i simnuvaj wire :))

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Има јунак тука што го гледал филмов бе? дека 2 недели ми седи симнат ама цело време наоѓам некој друг да гледам пред него
101Reykjavik_poster_large.jpg

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Како се викаше еден филм со хотел така поизолиран на страна, нов е филмот, мислам дека беше и турски. висока оцена држеше. Му се думам утре да го погледам, оти ми наликуваше тоа амбиентот на депре катара, замрсена ко шо сакам.
winter sleep да не е , не го гледав ама мислам приказнаа му беше нешто со хотел да, + турски.

Само што го изгледав и Good Will Hunting. (y) Добро филмче, ме освои, дијалогот меѓу Ламберау и Син во барот ми беше најјак (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom