НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле сега и над Дурант не свиреа фаул у напад, аууу се погубија скроз судииве, неписмени! А и Вестбрук е идиот невиден, се изнервира и напраи глуп фаул у напад.

Па ради тоа никогаш нема да биди играчиште. Ради што е глуп. А за фаулот, што знам јесда се поднамести ама веќе имаше позиција а и Дурант отиде на фаул, судиско убедување е веќе тоа...и се свири и не

Па ради тоа никогаш нема да биди играчиште. Ради што е глуп. А за фаулот, што знам јесда се поднамести ама веќе имаше позиција а и Дурант отиде на фаул, судиско убедување е веќе тоа...и се свири и не
:pos: У трибини отиде Дурант, почист фаул у напад од ова немало и нема ни да има, какво судиско убедување какви бакрачи. Пол иначе е ненормален, сега за сега игра страшна серија дечкото. А оној Дејвис кога ќе го видам ми се повраќа, да му се намочам у тоа свињата, како бе таков крмак е кошаркар леле бе, па уште и се пали на секој ебан кош. :mad: Ај да не си ги навраќам спомените од 2008 со Бостон, тогаш пола коса ми побеле и 10 даљинска искршив.

10154242_858343064194219_1009966895660777199_n.jpg

Снема струја бе,Бранко е крив:pos:.

" Steve i bet you have played in the dark in your youth " :pos: Добро бе, има некој шо не го заебава Стиви ? :D

ХАахахахах па и не требаше да ги изиграат 27-те секунди

Македонска работа

:facepalm:[DOUBLEPOST=1399521975][/DOUBLEPOST]Гази ги гадојте:vozbud:,сега нема ни судии да им помогнат,цела утакмица ѓи враќаат у игра,сисајте го сега.
Дурант:cuc::cuc:
Вестрбрук:cuc::cuc:

Последно уредено:
ај сега пишете нешто за Вестбрук да ве видам :D

првата не ја гледав да видам како изгубиле ОКС, али убеден сум дека во следната праат рибрејк

Чист фаул у напад, језда и Дурант театрално се фрли ама фаул у напад како солза.

Инаку очекувана победа на ОКС, се разгорува серијата, ќе биде пекол во Лос Анџелес.

Нема проблем за ОКС кога Дурент и Вестбрук изиграат како што знаат и умеат. И нормално, кога Грифин ќе нема некој лудачки (за него барем), 13-17 шут од поле.

Нема проблем за ОКС кога Дурент и Вестбрук изиграат како што знаат и умеат. И нормално, кога Грифин ќе нема некој лудачки (за него барем), 13-17 шут од поле.
Он тешко и да има вакви бројки во серијава, можеби на една утакмица, но ништо повеќе. Ибака е одличен дефанзивец, еден од најдобрите во лигата и Грифин не може лесно да оствари предност против него, затоа што е поснажен Ибака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom