НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Он тешко и да има вакви бројки во серијава, можеби на една утакмица, но ништо повеќе. Ибака е одличен дефанзивец, еден од најдобрите во лигата и Грифин не може лесно да оствари предност против него, затоа што е поснажен Ибака.

Епа и јас тоа викам де. Не очекувам Грифин да има некој којзнае какви бројки баш заради Ибака. На крај у краева ОКС се одлична дефанзивна екипа, и индивидуално и како колектив.

Mnogu slab ovoj Vestbruk be mu ebam precenetiot...

така клиперс да ги намочат оклахома колку ќеф ќе ми напраат, да ги затнат тука попалените фанови на дјурант....упс на коби де, исто е нели :icon_lol:

кога се расположени дурант и вестбрук тешко дека некој може да ги тепа. Вестбрук е права ѕвероња, неверојатна физичка градба има, што сака може да направи на паркетот, само малце повеќе осет за играта и ќе биде едно ниво над другите плејмејкер моментално. Има уште простор за развивање, се надевам ќе го смени моменталниот mindset за играта.

Исто е де, и Коби и Дурант ги мочаат тимовите за кои навивате. :icon_lol:

Знам дека е оффтопик ама изјавава е многу добра

"I've missed more than 9,000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Знам дека е оффтопик ама изјавава е многу добра

"I've missed more than 9,000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan
Juwan Howard пензионира се со 14-15 сезони и 2 титули, а нема 9000 шутеви у кариерата :D

така клиперс да ги намочат оклахома колку ќеф ќе ми напраат, да ги затнат тука попалените фанови на дјурант....упс на коби де, исто е нели :icon_lol:
Имаш ли компас ти за кој навиваш? :tapp::facepalm:

Абе не ми се веруа дека се замараш со детево,батали го,едино што знае е да пљука по форумов,едини комплекс у животот негов мизерен му е Коби.Ете годинава не може да мрси за него и мора да најде жртвено јагне.[DOUBLEPOST=1399586111][/DOUBLEPOST]
И како вчера мочањето?и баш ме занима ако играат Клиперси и Мајами на кого ќе го дркаш.Веројатно на бившиот дебелко на Бостон.

Последно уредено:

ја ги дупам у коментарот, они ко првпат на интернет да седнале :pos:
инаку еве сакам портланд да ги минат спарс. сега и на нив дркам нели :pos: патетикос
не е интернет за секој[DOUBLEPOST=1399588197][/DOUBLEPOST]п.с. еве еден благ поздрав до едни дечки, знаат си они ;)

1922189_1412115932397289_7521466145867591983_n.jpg

Последно уредено:
Телетович он ФАЈРР...

се прецени сеа малце..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom