Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.720
- Поени од реакции
- 18.569
Браво Инди
идемо сега да гледамо каков секс ќе им удрат Дурант и компанија на Клипси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оди легни си мали на сколија си утреБраво Индиидемо сега да гледамо каков секс ќе им удрат Дурант и компанија на Клипси.
Ах дете дете одамна си завршив ја,за разлика од тебе,гледам уште си предшколска возраст.оди легни си мали на сколија си утре
Ајде и ти си мал,мрш на спиењеАу му ја даваат МВП наградата на Дурант, осеќам ќе им збрца 40ка.
.Ајде и ти си мал,мрш на спиење.
Не му ги рчкај Клиперс на Procrasdfnsfbsdmnfbsdmfnbsdfmn, болна точка му се, башка сам е против сите. 
Аха заврши заврши, седи да не му кажам на татко ти дека седиш толку касно да ти го скини интернетот да видиш како е на тв1000 да си ја мачиш душатаАх дете дете одамна си завршив ја,за разлика од тебе,гледам уште си предшколска возраст.
Ауу па гледам убав аватар има,и не ми текна дека уствари он за Клиперси бил,срам да ми е.дубоко се извињавам[DOUBLEPOST=1399513688][/DOUBLEPOST]Не му ги рчкај Клиперс на Procrasdfnsfbsdmnfbsdmfnbsdfmn, болна точка му се, башка сам е против сите.
![]()
Кој ти е курац,ај скини ми се с,курца молим те.Аха заврши заврши, седи да не му кажам на татко ти дека седиш толку касно да ти го скини интернетот да видиш како е на тв1000 да си ја мачиш душата

Буши мајсторе.