НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
дурант вестбрук заедно поќе поени имат од клиперси па и немојш да ги чуваш одма фаул суди онај босиот

Па кога се фаули не знам зошто не би ги досудиле. И оној на Ибака над Колисон можеби не беше фаул па го свирнаа.

Фишер заедно со Батие е најдобриот изнудувач на фаули во напад, како само знае да се намести човекот алал нека му е. За ова не треба само да знаеш да се наместиш него треба и муда.

Дурант со страшна 1/4, 17 поени и одлични проценти, Редик кај Клиперси исто така, Пол набрзина направи 2 фаули и учинокот му е никаков сеа за сеа. Делуваат спремно и одлучно ОКС, знаат дека ако ја изгубат оваа многу тешко ќе биде за враќање, да не речам невозможно.

Последно уредено:
Па кога се фаули не знам зошто не би ги досудиле. И оној на Ибака над Колисон можеби не беше фаул па го свирнаа.
овај последнио шо беше сеа? и на пол фуш беа колку да се извади од игра одма.. абе ајде

овај последнио шо беше сеа? и на пол фуш беа колку да се извади од игра одма.. абе ајде
На Пол првиот беше фуш, другиот си беше, мада мислам дека можеа и на Џордан да му го свирнат, баш и Пол покажуваше накај него.

и овај док драпа мадиња морало ротација од 10 играчи во плејоф дадли не треба никогаш минута да види врати го редик во игра бе

Дадли е убедливо најочајниот играч на Клиперс, не знам што гледа Риверс во него... А иначе мамицата да му ја ебам на Дадли, брат ми на НБА 2К14 со него по 90 тројки ми дава, еднаш бев пред нервен слом, со Дадли ме реши а у екипа 1000 други шутери и боље играчи. :mad:

Оклахома полека почна пак да се губи во одбрана, како и на првиот меч. А влезе Фишер во игра одма им оди лошо, изгледа Брукс не приметува дека не треба многу многу да го игра Фишер.

Таман се наместив убаво во кревет со кафе и грицки и ми го скинаа сопкест. Прокрастинаторулаблаблабла дај фрли таму некој добар стрим ај ја те поштувам, вака пошо навиваш за помалку посран тим

Ауууу ова не беше фаул сега така? Абе ај мрш упм и судии и се, за рака го тегне не свири фаул, па од ова поочигледно што сака? Само да не му свирне на Пол трета, ебате куртоните.

Zosto 2 slobodni za tehnicka????

Sent from my iPhone using Tapatalk

Каков судење за Клиперси:facepalm:,и уште нашол некој овде да цмиздри.

2 технички, и Вестбрук и Брукс. Судииве џабе им попуштаат на Клиперс кога Деандре мозок нема
Леле сега и над Дурант не свиреа фаул у напад, аууу се погубија скроз судииве, неписмени! А и Вестбрук е идиот невиден, се изнервира и напраи глуп фаул у напад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom