Aloo Opel e moze da mu se dade koreski kvalitet samo na dizel motorite bidejki se isuzu nemaa svoe sega ne znam kako e.Inaku najvozeni koli opsto vo svetot se OPEL I VW.I plus ima dobieno nagrada Kola na godinata pa kako sto znam i mazda se natprevaruvase za ovaa nagrada no ne ja dobi.Јапонец бе ееј ало,
треба ли да се размислува,
точно дека германските се втори (први јапонските),
ама Опелот се смета со Корејски квалитет,
тоа ќе му дојде ~Германско ама како да не е~
Како бе бавна 1,8 :SИнсигниата ја имам возено и можам да кажам (од свое искуство, а не од рекла казала) дека е топ. Седнувам и потонувам... иии нејкам да излезам. Само јас возев 1.8 160 кс или колку беше не ми текнуе и беше спора ептен. Е сеа дали е таков моторот или зашо не беше развозена не знам... Маздата не сум ја возел и не можам да кажувам..али е прилично скапа за наши услови. Сепак за тие пари би го земал Акордот, ако треба да избирам меѓу маздата и хондата..
Како бе бавна 1,8 :S
Брат ти драпаш или ти дале некоја демо верзија да возиш?Да бе друже, трактор. Дали зашо не беше развозена, дали зашто е тешка (тон ипол мислам дека е) појма немам ама беше спора ептен... Којзнае па колку е тром дизелот 2.0 со 160 коња....