Заборави мерцедес, кај вратите на над 100.000 мерцедеси од А и Б серијата каде што е заварувано се појавува корозија, и се создаваат „пликови“ под бојата кои покажуваат корозија, мерцедес ќути и не кажува ама овие од ауто билд ги провалија. Со други зборови, мерцедес продава марка за големи пари а штеди на квалитет.Ако се во игра сите модели, прв избор би ми бил Мерцедес, па А4, па потоа инсигниа и бмв 3
А од овие две на темавајас од тие сите горе би ги одбрал пасатот, 407 и авенсисот
ја гледам сликата и некако не ми штиме па каде е рачната кочница беАјде веќе кога спомнуваме коли од истата средна класа, барем да ги спомнеме сите: Toyota Avensis, Honda Accord, Subaru Legacy, Citroёn C5, Renault Laguna, Peugeot 407, Mercedes C-series, BMW 3-series, Audi A4, VW Passat, Ford Mondeo, Hyundai Sonata, Chevrolet Epica, Volvo S40, Saab 9-5, Kia Magnetis, Alfa Romeo 159, Seat Toledo и Skoda Octavia иако последнава повеќе ја споредуваат со компактна класа на коли отколку со средна класа.
Еве слика од црната варијанта на внатрешноста на инсигниата, се надевам дека оваа слика може да се хотлинкува:
Иако Опел не ми е баш најомилен, морам да признаам дека ова изгледа многу убаво ускладено и ми се допаѓа.
Рачната кочница е електронска. Запримети едно копче позади мењачот, од десна страна. Тоа е рачната!ја гледам сликата и некако не ми штиме па каде е рачната кочница бе