Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Па пробав со една и ми го за**а windows-от. Цело време ми се рестартираше и не можев да го оправам па морав да го форматирам пак. Не знам овој на ДАЗ дали е добар?

Ти пратив порака види...

може ли некој да ми прати ма Порака, за Виндос 7 ентерприсе активациски клуч? фала

што е проблемот? не можеш да инсталираш без активациски клуч или ќе ти истече trialот?
ако е второто, loader by daz, google
ако е првото, си симнал fail верзија, најди друга.

Некој да ми дај добар линк од Windows 7 Home edition треба да го форматирам лаптопотв . Фала

Некој да ми дај добар линк од Windows 7 Home edition треба да го форматирам лаптопотв . Фала
Остај ми меил во инбокс, ќе ти го пратам фајлот со сите верзии заедно со активаторот.

Тhis copy of Windows is not genuine. Ова ме вреѓа како пират.
Loader by daz не помага, друго проверено? Ултимејт 64 sp1.

Дечки дали некој знае каде можам да најдам торент за Win7 Ultimate или Professional x64. Барав на TL, Zamunda, Demonoid и слични и не можам да најдам. Само да напоменам дека барам чиста инсталација, да нема некакви додатни апликации или слични глупости интегрирано. На Замунда имаше еден исо, ама со бугарски јазик на него и бугарски IE.

Дечки дали некој знае каде можам да најдам торент за Win7 Ultimate или Professional x64. Барав на TL, Zamunda, Demonoid и слични и не можам да најдам. Само да напоменам дека барам чиста инсталација, да нема некакви додатни апликации или слични глупости интегрирано. На Замунда имаше еден исо, ама со бугарски јазик на него и бугарски IE.

Провери ПП.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 10:28 ---
Тhis copy of Windows is not genuine. Ова ме вреѓа како пират.
Loader by daz не помага, друго проверено? Ултимејт 64 sp1.

Ај пробај со eXtreme loader. Ако нејќе и со тој ондак симни RemoveWAT.

Јас си имам проблем.. На Статичниов си имам XP а пред неколку недели ставив и 7ца од замунда ја симнав. На XP пред тоа ми работеше звукот али на 7цава сега не ми работи(не сум некој хакер) и плус изгледа не ни ми ѓи препознава device-овите што ги ставам. Пробав обични слушалки, звучниците исто не ги прима.. Ени адвајс ?

Јас си имам проблем.. На Статичниов си имам XP а пред неколку недели ставив и 7ца од замунда ја симнав. На XP пред тоа ми работеше звукот али на 7цава сега не ми работи(не сум некој хакер) и плус изгледа не ни ми ѓи препознава device-овите што ги ставам. Пробав обични слушалки, звучниците исто не ги прима.. Ени адвајс ?

ПП.

Дај бе луѓе кажете некое чаре да го тргнам ова Genuine дека ме нервира ! :D имам RemoveWAT али веќе не ми реагира, пак се појавува..

Дај бе луѓе кажете некое чаре да го тргнам ова Genuine дека ме нервира ! :D имам RemoveWAT али веќе не ми реагира, пак се појавува..
Повеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as Administrator

Повеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as Administrator
Па фала богу дека е напишано али ако земам сеа да вртам 200 страни се напишани:confused::D ај ке пробам со ова сега :)Фалаааа:icon_mrgr:

Инсталирав вин7 на нов пц (првпат), и изглеа цел ХДД го ставив на една партиција, во Мај Компјутер има само Локал диск Ц, нема ни Д ни Е, дали е тоа лошо? Ако да дали може да се смени, или мора да се форматира?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom