Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ме почастите со некој линк од Windows 7 62bit.
Испробано да е![]()
^ да не сакал да укуца 32 место 62![]()
По ПП имаш провери си, ама 64бит, 62ка не најдов![]()
64 сакав да напишам. Грешка^ да не сакал да укуца 32 место 62![]()
на нотепад немам македонска подршка (пресно форматиран е пц-то) од кога одам save ми се отвора овоа и.... одкога ке го зачувам текстот ми го дава прашалници знаци букви ....ХЕЛППрегледај го приврзокот 39532
Зачувувај го текстот во UNICODE не во ANSII, и др пат скриј го пишаното и насловот на текстот може МВР прати овде![]()
абе дечки ако може помош за да ја инсталирам , овака , не ми работи ДВД-то , едно другарче ми кажа преку УСБ да ја ставам такој нешто , па сега нејќе нешто ајде ако може малку помош да ве замолам !!
DVD -ромот не му работиСимни wintoflash стави цд од Win 7 стави usb и следи ги чекорите на програмот
абе дечки ако може помош за да ја инсталирам , овака , не ми работи ДВД-то , едно другарче ми кажа преку УСБ да ја ставам такој нешто , па сега нејќе нешто ајде ако може малку помош да ве замолам !!
најди и спушти RemoveWAT. Мене ми требаше крак со 32 битна верзија, но последно ставив 64 и до сег ми нема побарано дека истекнуваИмам инсталирано Windows 7 x64 Ultimate SP1. Ми истекува лиценцата уште малце. Дајте решение во ПП ако не може тука да се пишува. Фала.
најди и спушти RemoveWAT. Мене ми требаше крак со 32 битна верзија, но последно ставив 64 и до сег ми нема побарано дека истекнува
Јас имам 2 верзии на RemoveWAT значи ако не ти работи една побај со друга.