Windows 7

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
епа значи нема спас
Не бе брат, не ме разбираш.
Има спас, ако го најдам програмчево ке ти го пратам.
Програмов ке го тргне тоа што ти го пишува долниот десен агол или каде и да е Windows is not ..........
Без гајле.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Не бе брат, не ме разбираш.
Има спас, ако го најдам програмчево ке ти го пратам.
Програмов ке го тргне тоа што ти го пишува долниот десен агол или каде и да е Windows is not ..........
Без гајле.
Genuine :)

За Loader програмчето мислиш?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Windows 7 Loader by Daz беше тоа и мене ми помогнало доста пати кога ќе ми фкопа дека ми е пиратски :D

EDIT :

Иначе, за сите што ви се случува тоа, имам еден многу " јак " совет, опрчете се за лиценциран Windows 7 Ultimate да видите како болит по џебот па после нема да се плеткате со " Your windows is not genuine " , какоо не. :D

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Хах...дечкиве колку се луди.....ни едниов,ни другиов немаат појма од компјутери....ама битно си помагаат колку можат.:pos:
Како сум се изнасмеал на 220 страна Бил Гејтс се преврќа во кревето а Стив во Гробо :D

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Му пратив на викацот линк и од daz и му реков да проба со eXtreme loader, пошто и двата сум ги користел и се покажале многу добро, ми рече нејќело и со двата...ај daz некои копии не активирал, али eXtreme работи у 99,9% од случаевите.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Му пратив на викацот линк и од daz и му реков да проба со eXtreme loader, пошто и двата сум ги користел и се покажале многу добро, ми рече нејќело и со двата...ај daz некои копии не активирал, али eXtreme работи у 99,9% од случаевите.
Знаеш зошто е така ? оти пред тоа има пушувано клучеви за активација за тоа сеа не му се активира со крак

M

Mr.InF3ction

Гостин
И не е некоја игра тоа па ќе пробаш со повеќе кракови па кое ќе фати тоа. Ако еднаш проба со некој глуп активарот што не е од Daz и тоа е неуспешно нема да работи со ниту еден друг активатор. Има една алатка од Daz за да се среди тој проблем и после да се активира.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Добро, ама има сепак простор за тие 0,01% да се покажат кобни за него :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
А случајно да не заборавил "Run as Administrator"

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Dunno.
BTW извинете за доцниот одговор не ми стигнаа известувања за цитат.

Kajgana Shop

На врв Bottom