епа значи нема спасЕпа тоа е.
Пиратска верзија на Windows.
епа значи нема спасЕпа тоа е.
Пиратска верзија на Windows.
Не бе брат, не ме разбираш.епа значи нема спас
GenuineНе бе брат, не ме разбираш.
Има спас, ако го најдам програмчево ке ти го пратам.
Програмов ке го тргне тоа што ти го пишува долниот десен агол или каде и да е Windows is not ..........
Без гајле.
Незнам како се викаше, али мене ми помогна.Genuine
За Loader програмчето мислиш?
ТоеНезнам како се викаше, али мене ми помогна.
Хах...дечкиве колку се луди.....ни едниов,ни другиов немаат појма од компјутери....ама битно си помагаат колку можат.
Како сум се изнасмеал на 220 страна Бил Гејтс се преврќа во кревето а Стив во ГробоХах...дечкиве колку се луди.....ни едниов,ни другиов немаат појма од компјутери....ама битно си помагаат колку можат.
Знаеш зошто е така ? оти пред тоа има пушувано клучеви за активација за тоа сеа не му се активира со кракМу пратив на викацот линк и од daz и му реков да проба со eXtreme loader, пошто и двата сум ги користел и се покажале многу добро, ми рече нејќело и со двата...ај daz некои копии не активирал, али eXtreme работи у 99,9% од случаевите.
Добро, ама има сепак простор за тие 0,01% да се покажат кобни за негоМу пратив на викацот линк и од daz и му реков да проба со eXtreme loader, пошто и двата сум ги користел и се покажале многу добро, ми рече нејќело и со двата...ај daz некои копии не активирал, али eXtreme работи у 99,9% од случаевите.
А случајно да не заборавил "Run as Administrator"Му пратив на викацот линк и од daz и му реков да проба со eXtreme loader, пошто и двата сум ги користел и се покажале многу добро, ми рече нејќело и со двата...ај daz некои копии не активирал, али eXtreme работи у 99,9% од случаевите.