Windows 7

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Па пробав со една и ми го за**а windows-от. Цело време ми се рестартираше и не можев да го оправам па морав да го форматирам пак. Не знам овој на ДАЗ дали е добар?
Ти пратив порака види...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.212
Поени од реакции
8.312
може ли некој да ми прати ма Порака, за Виндос 7 ентерприсе активациски клуч? фала

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.737
што е проблемот? не можеш да инсталираш без активациски клуч или ќе ти истече trialот?
ако е второто, loader by daz, google
ако е првото, си симнал fail верзија, најди друга.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Некој да ми дај добар линк од Windows 7 Home edition треба да го форматирам лаптопотв . Фала

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Некој да ми дај добар линк од Windows 7 Home edition треба да го форматирам лаптопотв . Фала
Остај ми меил во инбокс, ќе ти го пратам фајлот со сите верзии заедно со активаторот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Тhis copy of Windows is not genuine. Ова ме вреѓа како пират.
Loader by daz не помага, друго проверено? Ултимејт 64 sp1.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дечки дали некој знае каде можам да најдам торент за Win7 Ultimate или Professional x64. Барав на TL, Zamunda, Demonoid и слични и не можам да најдам. Само да напоменам дека барам чиста инсталација, да нема некакви додатни апликации или слични глупости интегрирано. На Замунда имаше еден исо, ама со бугарски јазик на него и бугарски IE.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Дечки дали некој знае каде можам да најдам торент за Win7 Ultimate или Professional x64. Барав на TL, Zamunda, Demonoid и слични и не можам да најдам. Само да напоменам дека барам чиста инсталација, да нема некакви додатни апликации или слични глупости интегрирано. На Замунда имаше еден исо, ама со бугарски јазик на него и бугарски IE.
Провери ПП.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 10:28 ---
Тhis copy of Windows is not genuine. Ова ме вреѓа како пират.
Loader by daz не помага, друго проверено? Ултимејт 64 sp1.
Ај пробај со eXtreme loader. Ако нејќе и со тој ондак симни RemoveWAT.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Јас си имам проблем.. На Статичниов си имам XP а пред неколку недели ставив и 7ца од замунда ја симнав. На XP пред тоа ми работеше звукот али на 7цава сега не ми работи(не сум некој хакер) и плус изгледа не ни ми ѓи препознава device-овите што ги ставам. Пробав обични слушалки, звучниците исто не ги прима.. Ени адвајс ?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Јас си имам проблем.. На Статичниов си имам XP а пред неколку недели ставив и 7ца од замунда ја симнав. На XP пред тоа ми работеше звукот али на 7цава сега не ми работи(не сум некој хакер) и плус изгледа не ни ми ѓи препознава device-овите што ги ставам. Пробав обични слушалки, звучниците исто не ги прима.. Ени адвајс ?

ПП.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Дај бе луѓе кажете некое чаре да го тргнам ова Genuine дека ме нервира ! :D имам RemoveWAT али веќе не ми реагира, пак се појавува..

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Дај бе луѓе кажете некое чаре да го тргнам ова Genuine дека ме нервира ! :D имам RemoveWAT али веќе не ми реагира, пак се појавува..
Повеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as Administrator

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Повеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as Administrator
Па фала богу дека е напишано али ако земам сеа да вртам 200 страни се напишани:confused::D ај ке пробам со ова сега :)Фалаааа:icon_mrgr:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Инсталирав вин7 на нов пц (првпат), и изглеа цел ХДД го ставив на една партиција, во Мај Компјутер има само Локал диск Ц, нема ни Д ни Е, дали е тоа лошо? Ако да дали може да се смени, или мора да се форматира?

Kajgana Shop

На врв Bottom