Windows 7

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Да ме почастите со некој линк од Windows 7 62bit.
Испробано да е :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
на нотепад немам македонска подршка (пресно форматиран е пц-то) од кога одам save ми се отвора овоа и.... одкога ке го зачувам текстот ми го дава прашалници знаци букви ....ХЕЛП :) Untitled.png

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
на нотепад немам македонска подршка (пресно форматиран е пц-то) од кога одам save ми се отвора овоа и.... одкога ке го зачувам текстот ми го дава прашалници знаци букви ....ХЕЛП :) Прегледај го приврзокот 39532
Зачувувај го текстот во UNICODE не во ANSII, и др пат скриј го пишаното и насловот на текстот може МВР прати овде :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Зачувувај го текстот во UNICODE не во ANSII, и др пат скриј го пишаното и насловот на текстот може МВР прати овде :D
:D средив ама за сега пишуваните , а претходно што сум ги имал пишувано пред да го форматирам и ги ставам сега се е хиероглифи

мвр камења е се пред нос да им го ставам нема да го прочитаат се е мрза до мрза

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
абе дечки ако може помош за да ја инсталирам , овака , не ми работи ДВД-то , едно другарче ми кажа преку УСБ да ја ставам такој нешто , па сега нејќе нешто ајде ако може малку помош да ве замолам !!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
абе дечки ако може помош за да ја инсталирам , овака , не ми работи ДВД-то , едно другарче ми кажа преку УСБ да ја ставам такој нешто , па сега нејќе нешто ајде ако може малку помош да ве замолам !!
Симни wintoflash стави цд од Win 7 стави usb и следи ги чекорите на програмот

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Другар ти кажав како треба го симна .Net Framework 2.0 го инсталираш потоа го инсталираш она Windows7-USB-DVD-tool.exe го стартираш го одбираш .iso фајлот на копчето Browse го бараш каде е симнат, потоа следен чекор на што сакаш да го направиш на DVD или на USB device одбираш USB device и претходно имаш ставено USB од 4 ГБ минимум и стегаш на Begin copying и чекаш едно 4-8 мин зависно колку брзо ќе ти префрли и кога ќе биде се ок стегаш горе на Х ја гасиш програмата го вадиш драјвот и имаш Windows 7 ultimate USB bootable следен чекор е ако сакаш да го инсталираш играњето со BIOS подесуваш да ти бутира од USB drive кај некои нови плочи нема потреба да се влегува во тоа само на старт на компјутерот потребно е да стегаш на F12 на тастатурата и после тоа бираш USB и започнува да се лоадира системот и се појавува менито за инсталирање... натака може да видиш од видеоата од линкот што ти кажав на youtube како да бараш... но за ова ако не се снајдеш побарај совет од некој постар што ќе ти помогне... од мене толку во објаснувањето мисла дека со ова бев доволно јасен да сватиш како оди процесот... среќно.

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Имам инсталирано Windows 7 x64 Ultimate SP1. Ми истекува лиценцата уште малце. Дајте решение во ПП ако не може тука да се пишува. Фала.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Имам инсталирано Windows 7 x64 Ultimate SP1. Ми истекува лиценцата уште малце. Дајте решение во ПП ако не може тука да се пишува. Фала.
најди и спушти RemoveWAT. Мене ми требаше крак со 32 битна верзија, но последно ставив 64 и до сег ми нема побарано дека истекнува

Јас имам 2 верзии на RemoveWAT значи ако не ти работи една побај со друга.

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
најди и спушти RemoveWAT. Мене ми требаше крак со 32 битна верзија, но последно ставив 64 и до сег ми нема побарано дека истекнува

Јас имам 2 верзии на RemoveWAT значи ако не ти работи една побај со друга.
Па пробав со една и ми го за**а windows-от. Цело време ми се рестартираше и не можев да го оправам па морав да го форматирам пак. Не знам овој на ДАЗ дали е добар?

Kajgana Shop

На врв Bottom