Ти пратив порака види...Па пробав со една и ми го за**а windows-от. Цело време ми се рестартираше и не можев да го оправам па морав да го форматирам пак. Не знам овој на ДАЗ дали е добар?
Ти пратив порака види...Па пробав со една и ми го за**а windows-от. Цело време ми се рестартираше и не можев да го оправам па морав да го форматирам пак. Не знам овој на ДАЗ дали е добар?
Остај ми меил во инбокс, ќе ти го пратам фајлот со сите верзии заедно со активаторот.Некој да ми дај добар линк од Windows 7 Home edition треба да го форматирам лаптопотв . Фала
Провери ПП.Дечки дали некој знае каде можам да најдам торент за Win7 Ultimate или Professional x64. Барав на TL, Zamunda, Demonoid и слични и не можам да најдам. Само да напоменам дека барам чиста инсталација, да нема некакви додатни апликации или слични глупости интегрирано. На Замунда имаше еден исо, ама со бугарски јазик на него и бугарски IE.
Ај пробај со eXtreme loader. Ако нејќе и со тој ондак симни RemoveWAT.Тhis copy of Windows is not genuine. Ова ме вреѓа како пират.
Loader by daz не помага, друго проверено? Ултимејт 64 sp1.
Јас си имам проблем.. На Статичниов си имам XP а пред неколку недели ставив и 7ца од замунда ја симнав. На XP пред тоа ми работеше звукот али на 7цава сега не ми работи(не сум некој хакер) и плус изгледа не ни ми ѓи препознава device-овите што ги ставам. Пробав обични слушалки, звучниците исто не ги прима.. Ени адвајс ?
Повеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as AdministratorДај бе луѓе кажете некое чаре да го тргнам ова Genuine дека ме нервира ! имам RemoveWAT али веќе не ми реагира, пак се појавува..
Па фала богу дека е напишано али ако земам сеа да вртам 200 страни се напишани ај ке пробам со ова сега ФалааааПовеќе од сто пати е напишано во оваа тема проба ли со Daz Loader(Барај на google) и обавезно Run as Administrator