Windows 7

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дајте чаре бе нон стоп ми ја тргат позадинава, си редам нормално слика за позадина и за помалку од еден час ми се менува во скрос црна позадина. Незнам кај ми е грешката.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.377
Поени од реакции
5.525
Дајте чаре бе нон стоп ми ја тргат позадинава, си редам нормално слика за позадина и за помалку од еден час ми се менува во скрос црна позадина. Незнам кај ми е грешката.
Така ти прави бидејќи користиш нелегален windows.
Направи му реинстал на windowsot ако толку те нервира тоа

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Побарај на интернет Windows 7 Loader by Daz.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Еве решение за сите твои проблеми батали тоа loader-ите Daz или Extream симни си вакво нешо http://windows.microsoft.com/en-US/windows/shop/windows-7/ultimate ;)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Па баш Ултимејт верзијата му ја понуди да ја купи :cautious::cautious::cautious: :facepalm:
Tоа се 100 долари фрлени буквално во ветер споредено со Home Premium
Точно така фрлени пари за ништо инаку системиве кај нас цените им се ухааааа :pos: кој дава 5000-18000 денари за систем зависно верзијата дали е тоа oem или retail а?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Кои се првите две партиции, дали може да ги користам? Дали е Ок да ги намалам или избришам? Како да го поделам Ц?
Прегледај го приврзокот 40682
OVa ti e verovatno laptop poso imas OEM particija na koja 99% ti e smesten restore od operativniot sistem (kakov i da e 7/XP). Taa particija ti sluzi da pri nekakvi problemi so operativniot (virus/nemoznost fda butiras) ti go vrati laptopot vo prvobitna sosotojba t.e. kako sto bil koga si go kupil. Znaci u kratko na taa particija ti imas OEM Windows genuine...a ti prasuvas dali da go brises :)
Citaj si tamu po sajtovi i manuali za toj tvojot model/brand laptop kako se pravi bekap na taa particija na DVD, znaci da si ja izrezes, obicno ne dozvoluvaat pravenje na poveke od edna kopija na taa particija na DVD, znaci ednas rezes i tolku, zatoa treba vnimatelno da najdes kako se pravi toj bekap na dvd. Treba da imas 2-3 DVDR prazni spremni pred da pocnes, a programot so koj se pravi toj bekap verovatno veke ti e instaliran vo kompjuterot samo treba da ja iniciras postapkata.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Иам нешо за корисниците на Windows 7 и Windows XP !!! Симнете го од овој линк http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=791650 само причекајте 5 секунди па после ќе ви го покаже линкот со мали плави букви ќе ве праша proceed to file download page значи кликнете на ова а после на другата страна click here to download file кликнете на него! Фајлот се вика Mycomputer кога ќе го симнете кликнете два пати на него!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
скрипта заебанција за вирус :)

X=MsgBox("Error while opening. Do you want to fix this problem?",4+64,"My Computer")
X=MsgBox("This problem can not be fixed!",0+48,"My Computer")
X=MsgBox("Virus Detected on Your Computer! Do you want to Scan your PC?",3+16,"Virus Alert")
X=MsgBox("Access Denied! Virus is Activated!",2+16,"Virus Alert")
X=MsgBox("Virus is Copying Your Passwords...!",2+48,"Virus Activated")
X=MsgBox("Sending Your Passwords to Hackers...",2+16,"Virus Activated")
X=MsgBox("Deleting System Files...",2+16,"Virus is installed on Your System")
X=MsgBox("Virus is Copying Your Passwords...!",0+16,"Virus Activated")
X=MsgBox("A harmful Virus is deleting your files. Do you want to stop this?",4+32,"Windows Defender")
X=MsgBox("Access Denied! Your Computer is infected",0+16,"Virus Alert")
X=MsgBox("You can not access your computer anymore!",2+16,"Your Computer is Hacked")
X=MsgBox("Ha Ha Ha...Just Kidding :D",0+64,"There is no Virus")

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Го пицнав пц-во со tune up еии гром е еј, ви се верува...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Еве решение за сите твои проблеми батали тоа loader-ите Daz или Extream симни си вакво нешо http://windows.microsoft.com/en-US/windows/shop/windows-7/ultimate ;)
Да беа сите паметни ко тебе Македонија ќе беше поинаква држава..... јас пак би му препорачал да си купи 10 лиценци, не за друго, да не ги заборава некаде, па за резерва... а плус и не се скапи да речиш... околу 2200 долари ќе го фатит... -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom