Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
хаха испукан е овој Кнез се напали човекот,а и Билјана беше јака на крај може нешто од битлси ? и им се искриви :tv:
Ќе биде интересно ако вечер испадне гоца,кога ќе ја види Весна како што ја мрази нема да ја прими во новото племе. :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Најјако ми беше Тони коа седна да го чита писмото шо му го пратила девојка му и му чита на Марко и овој вика: Да преводим? и Тони на тоа реплицираше: Не бе, те учам Македонски

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
хаха испукан е овој Кнез се напали човекот,а и Билјана беше јака на крај може нешто од битлси ? и им се искриви :tv:
Ќе биде интересно ако вечер испадне гоца,кога ќе ја види Весна како што ја мрази нема да ја прими во новото племе. :)
Зошто ја мрази?

--- надополнето ---

Добро со кој памет мислите дека Гоца ќе испадне? Девојките многу убаво се изјаснија дека ќе се штитат, сите три. Милош нема имунитет. И двоен/црн глас да земе, џабе му е. Многу јасно е дека Милош ќе испадне.

--- надополнето ---

Добро со кој памет мислите дека Гоца ќе испадне? Девојките многу убаво се изјаснија дека ќе се штитат, сите три. Милош нема имунитет. И двоен/црн глас да земе, џабе му е. Многу јасно е дека Милош ќе испадне.

P

PewDiePie

Гостин
Најјако ми беше Тони коа седна да го чита писмото шо му го пратила девојка му и му чита на Марко и овој вика: Да преводим? и Тони на тоа реплицираше: Не бе, те учам Македонски
Добар е бе сите ги научи по нешто Македонски,може и Катерина Македонска снаа ќе ја направи некој ден,АКО не дај боже се скара со девојка му. Најјака беше таа кога збореа со Јелена и гоца, Јелена вика супер е дечкото,имаше реални шанси да победи и Катерина вика,тој за мене беше комплетен победник во сите категории баш со овие зборови,епа ова е малку повеќе од свиѓање реално гледано.
:toe:

Секогаш нешто мрчи и прави фаци кога ќе се спомне Гоца,пример дадов,гајле ми е дали ќе испадне или не и онака повеќе сакам Милош да си биде со неговите да не се мачи против трине гомна од Касуко.

@Srcee

Z

Zoza

Гостин
sinoka citav edno intervju od Katerina na srpskiot forum e staveno...od Nis e pred dve godini spasila nekoj covek na most koj sakal da se frli:ako si maz da dojdes od ovaa strana kaj mene ke idame na kafe ama ti plakas so tie zborovi i celo vreme mu zborela za decata....plus bila dobra plivacka a za da dobiva dobri treninzi roditelite ja zapisale citaj VO MAKEDONIJA i ovde zivela dosta vreme ama pokasno se otkazala od plivanjeto i otisla vo manekenstvoto...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ќе испадне Милош... нема врска ова со видеото оти Гоца ја наведнува главата... Тие се изјаснија ќе гласат за Милош и ќе чекат подобри денови :)

Z

Zoza

Гостин
posle ujedinuvanje Andrej Edin Aleksandra Bojana Nikola protiv Goca nema da ja spasi ni sveti Petar kamo li Katerina i Jelena....vrakanje na Toni i Marko pak nema da ja spasi sekoj ke si glede da si zastite dupe sam na sebe

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
А можно ли е наместо соединување,од племето касуко и баханди да направат едно племе и да се борат против новото кралство и да се исфрлаат како што го исфрлија Tони.Да не биде како предходните сезони на survivor.

P

PewDiePie

Гостин
Гоца била мирна кога Кнез го извадил лажниот имунитет :kesa: Уоу два вица во два дена,која дволична курва човече ! Фуј ! :pov:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе му се израдува Тони на Чоми...најбољи другарчиња се :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom