Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха испукан е овој Кнез се напали човекот,а и Билјана беше јака на крај може нешто од битлси ? и им се искриви :tv:
Ќе биде интересно ако вечер испадне гоца,кога ќе ја види Весна како што ја мрази нема да ја прими во новото племе. :)

Најјако ми беше Тони коа седна да го чита писмото шо му го пратила девојка му и му чита на Марко и овој вика: Да преводим? и Тони на тоа реплицираше: Не бе, те учам Македонски

хаха испукан е овој Кнез се напали човекот,а и Билјана беше јака на крај може нешто од битлси ? и им се искриви :tv:
Ќе биде интересно ако вечер испадне гоца,кога ќе ја види Весна како што ја мрази нема да ја прими во новото племе. :)

Зошто ја мрази?

--- надополнето ---

Добро со кој памет мислите дека Гоца ќе испадне? Девојките многу убаво се изјаснија дека ќе се штитат, сите три. Милош нема имунитет. И двоен/црн глас да земе, џабе му е. Многу јасно е дека Милош ќе испадне.

--- надополнето ---

Добро со кој памет мислите дека Гоца ќе испадне? Девојките многу убаво се изјаснија дека ќе се штитат, сите три. Милош нема имунитет. И двоен/црн глас да земе, џабе му е. Многу јасно е дека Милош ќе испадне.

Најјако ми беше Тони коа седна да го чита писмото шо му го пратила девојка му и му чита на Марко и овој вика: Да преводим? и Тони на тоа реплицираше: Не бе, те учам Македонски

Добар е бе сите ги научи по нешто Македонски,може и Катерина Македонска снаа ќе ја направи некој ден,АКО не дај боже се скара со девојка му. Најјака беше таа кога збореа со Јелена и гоца, Јелена вика супер е дечкото,имаше реални шанси да победи и Катерина вика,тој за мене беше комплетен победник во сите категории баш со овие зборови,епа ова е малку повеќе од свиѓање реално гледано.
:toe:

Секогаш нешто мрчи и прави фаци кога ќе се спомне Гоца,пример дадов,гајле ми е дали ќе испадне или не и онака повеќе сакам Милош да си биде со неговите да не се мачи против трине гомна од Касуко.

@Srcee

sinoka citav edno intervju od Katerina na srpskiot forum e staveno...od Nis e pred dve godini spasila nekoj covek na most koj sakal da se frli:ako si maz da dojdes od ovaa strana kaj mene ke idame na kafe ama ti plakas so tie zborovi i celo vreme mu zborela za decata....plus bila dobra plivacka a za da dobiva dobri treninzi roditelite ja zapisale citaj VO MAKEDONIJA i ovde zivela dosta vreme ama pokasno se otkazala od plivanjeto i otisla vo manekenstvoto...

Ќе испадне Милош... нема врска ова со видеото оти Гоца ја наведнува главата... Тие се изјаснија ќе гласат за Милош и ќе чекат подобри денови :)

posle ujedinuvanje Andrej Edin Aleksandra Bojana Nikola protiv Goca nema da ja spasi ni sveti Petar kamo li Katerina i Jelena....vrakanje na Toni i Marko pak nema da ja spasi sekoj ke si glede da si zastite dupe sam na sebe

А можно ли е наместо соединување,од племето касуко и баханди да направат едно племе и да се борат против новото кралство и да се исфрлаат како што го исфрлија Tони.Да не биде како предходните сезони на survivor.

Гоца била мирна кога Кнез го извадил лажниот имунитет :kesa: Уоу два вица во два дена,која дволична курва човече ! Фуј ! :pov:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom