Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Чоми дај не лажи.
Не лажам бе,да имав ќе го извадев :pos:
Хахахахаха се изнасмеав кога го кажа тоа :)
Иначе да имаше таен имунитет Чоми ќе останеше во игра, ама тоа е :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Сега кикоман ми е најкул племе само да не е кнез тамо и весна. Добар тандем можат да направат Тони, Марко и Милош. Само оние од касуко ќе се држат заедно повеќе, а кнез со овие не е баш во добри односи така да ќе мора некако да го привлечат минан балетанот од нивна страна.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Баш ми беше жал за Баханди на племенскиот, комплетно ги растурија.... Незнам како
Гоца и Катарина би догурале до финале како што се шпекулира, бидејќи Касуко имаат апсолутно мнозинство, а шансите Гоца да склопи договор со нив се теоретски, ма не се ни теоретски!. Така да очекувам триумфално враќање на генерал Максимус :).

P

PewDiePie

Гостин
Кнез,Весна,Миланче а и Милош сега веќе верувам дека нема да сакаат да се вратат веќе,првите 3-ца го изјавија тоа. Е сега останува Марко,Билјана и генералот,јас мислам дека Тони ќе успее да се врати.

Си се собраа сега добро друштво Кикоман,ќе биде зезање. :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кнез,Весна,Миланче а и Милош сега веќе верувам дека нема да сакаат да се вратат веќе,првите 3-ца го изјавија тоа. Е сега останува Марко,Билјана и генералот,јас мислам дека Тони ќе успее да се врати.

Си се собраа сега добро друштво Кикоман,ќе биде зезање. :tv:
Ако не се лажам еднаш и Билјана изјави дека нејќе да се врати.Најверојатно Марко и Генерал Максимус Зен ќе се вратат :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Омилено мое племе Кикоман дефинитивно.
Тони, Марко, Милош и Билјана ... најдобрите се во него.
Тони е најсилен, повлечен, нема некој речник така да боље е и што не збори :icon_lol:, се надевам ќе се врати во игра, а ако не сеедно и онака акциите му се покачија
Марко е супер тип, многу добар карактер и многу фин.
Милош и Билјана уметници бе, посебни типови, смирени се, не се замараат, уживаат на островот. Билјана е најдобрата жена од сите.

Гоца е фина, најјака, авторитетна, ама и дволична по малку. Сепак она писмоно што го читаше ме натажи :)

А глупине Един, Александра, Андреј, Бојана се прави такмичари за преживеан. Си имаат тактики, играат прљаво, злобнички, дволични ... таквите гуркаат до крај, за жал.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Готово нема шанси да седат веќе 3 женски во Баханди,сигурно во вторник ќе биде соединувањето ама не се знае како ќе ги распределат овие од Кикоман.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
тоа е сигурно ама кој ќе чека до вторник

Z

Zoza

Гостин
ahahaahah se sekavate na goca koga ja premestija vo Kasuko? Se sekavate kako se usra od strah i kako kenjase non stop...toa ja sleduva od vtornik dragi moi....Edin Andrej i Aleksandra site znaeme deka uopste ne ja sakat...pred nekoj den so mu kazala na Nikola supko ili kako bese on samo dodade:cemu to gordana sta ti trebase? taka da 5:1 eee golemaaa razlika epten golema...ni katerina ni jelena ma ni crni dupli glas ne ja spasuva od isfrlanje

--- надополнето ---

Е да ми извиниш, на нашата ни крш естрада, Тони и Слаткар (Слаткар за жал) се вип. Може во Србија никој не го знае али тука па нема кој не го знае. Не зборам дека е квалитетен како рапер или нешто слично, али популарен е.
И друго, па зар очекуваш Цеца да се пријави на Вип Преживеан кога таа од еден концерт ги зема дупло појше пари од наградава тука. Фала Богу дека нема да се пријават многу познати фаци туку оние на кои кариерата им е, да речам, во застој.

ti siguren si za ovoj sto go boldirav>Slatkar e vip? da ti prostam na godini ili da ti se smejam u faca...abe aj ne zaebavaj ziti se jeste da imame krs estrada ama kaj slatkar go smesti vo vip da mi e znati? Ne ocekuvam Ceca da odi na survivor zatoa i napisav deka oni tamu ne se vip....koga ke bidat Colic,Prlavo kazaliste,Ribija Corba,Lepa Brena,Dado Topic,Zeljko Samardzic,Zeljko Joksimovic,Karolina,i uste nekoi drugi da ne nabrojuvam samo e togas ke kazam deka e Vip Survivor....

Toni covekot go zasakav od survivor ama ne mu slusam muzika i ne go smetam za vip ni pa sum mu fan.....i uste edna molba nemoja da bides smesen/na i da pises deka slatkar e vip :nenene:

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
ti siguren si za ovoj sto go boldirav>Slatkar e vip? da ti prostam na godini ili da ti se smejam u faca...abe aj ne zaebavaj ziti se jeste da imame krs estrada ama kaj slatkar go smesti vo vip da mi e znati? Ne ocekuvam Ceca da odi na survivor zatoa i napisav deka oni tamu ne se vip....koga ke bidat Colic,Prlavo kazaliste,Ribija Corba,Lepa Brena,Dado Topic,Zeljko Samardzic,Zeljko Joksimovic,Karolina,i uste nekoi drugi da ne nabrojuvam samo e togas ke kazam deka e Vip Survivor....
Абе брачко прво 90 % од овие шо ги наброј се баби и дедовци, а останатите се луѓе во години. И сакаш ти Реално Шоу да пра со нив. Прво народо не сака да гледа баби и дедовци, сака да види младо рипче ко катарина шо е , ко Бојана, па малку романтика меѓу натпреварувачите. Ти ако очекуваш да има романтика меѓу старци, кои плусто се мажени/женети си се заебал.

А за Слаткар тебе треба да ти се смеј народо поради тоа што о пиша, и ако не следиш естрада тогаш не пишувај глупости.
мене лично ме бендисуваат неколку песни од Слаткар (пр. "Да полетам" - дефинитивно најдобра песна од македонски рапер) но човекот како тип, односно според однесувањето не баш (сепак тоа е негов стил и поради таквиот стил напалува многу средношколки).
Така да не ми смета човекот.
А тоа што викаш дека Слаткар не е ВИП ти е најголемата глупост. Последнава година ( сега опадна малку со славата) Слаткар беше најславниот пејач. Оти зад него стој јака продукција , има дарба за рап пеење, и добри текстови прави (за првиот албум), после малку поклише му се текстојте.
Нема град кај шо не го побарале да пеј на некоја манифестација. Нема кафич кај шо не пошол да испеј, и направи концерти каде собра МНОГУ народ. Ако ова не е ВИП личност затебе, тогаш незнам шо е /
Видов Каролина си ја спомнал. Жената пеј добро, изгледа добро, ама во монентов не е толку популарна колку Слаткар и некои други.

A

Auditore

Гостин
Не серете по темава за Слаткар и Тони Зен, си има посебна тема за нив двајца..
Сите го чекаме Тони Зен изгледа да се врати, не очекував дека и до тука ќе догура, али добро е.

Z

Zoza

Гостин
Абе брачко прво 90 % од овие шо ги наброј се баби и дедовци, а останатите се луѓе во години. И сакаш ти Реално Шоу да пра со нив. Прво народо не сака да гледа баби и дедовци, сака да види младо рипче ко катарина шо е , ко Бојана, па малку романтика меѓу натпреварувачите. Ти ако очекуваш да има романтика меѓу старци, кои плусто се мажени/женети си се заебал.

А за Слаткар тебе треба да ти се смеј народо поради тоа што о пиша, и ако не следиш естрада тогаш не пишувај глупости.
мене лично ме бендисуваат неколку песни од Слаткар (пр. "Да полетам" - дефинитивно најдобра песна од македонски рапер) но човекот како тип, односно според однесувањето не баш (сепак тоа е негов стил и поради таквиот стил напалува многу средношколки).
Така да не ми смета човекот.
А тоа што викаш дека Слаткар не е ВИП ти е најголемата глупост. Последнава година ( сега опадна малку со славата) Слаткар беше најславниот пејач. Оти зад него стој јака продукција , има дарба за рап пеење, и добри текстови прави (за првиот албум), после малку поклише му се текстојте.
Нема град кај шо не го побарале да пеј на некоја манифестација. Нема кафич кај шо не пошол да испеј, и направи концерти каде собра МНОГУ народ. Ако ова не е ВИП личност затебе, тогаш незнам шо е /
Видов Каролина си ја спомнал. Жената пеј добро, изгледа добро, ама во монентов не е толку популарна колку Слаткар и некои други.

ti ili si tolku glup so ne svakas so sakav da kazam koga spomnav vip licnosti ili si od ovie frikovite demek rap jo man e glavna sema po grad ( za glupi kako tebe DA ) Slatkar bil vip off mori majko prvo ne znae da zbori vtoro pesnive mu se sranje treto idi malku civiliziraj se pocni da slusas podobra muzika i ke praime muabet za vip...jas od ovie so gi nabrojav ne kazav deka oni treba da se vo survivor tuku deka se vip licnosti jasno glupaku?

zboris deka ke mi se smejat zatoa sto pisam deka slatkaro tvoj ne e vip poarno neka mi se smeat za toa otkolku da mi se smeat da kazam deka e vip....
Karolina ne e popularna slatkaro e? decko idi leci se te molam.....

utre povratak vo civilizacija Milos i Toni bi trebalo da se gosti taka?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Toni covekot go zasakav od survivor ama ne mu slusam muzika i ne go smetam za vip ni pa sum mu fan.....i uste edna molba nemoja da bides smesen/na i da pises deka slatkar e vip :nenene:
Од Тони Зен можат да гледаат пример другите звездички кои ги пракаме на балканските шоуа,затоа што типот не се фура како Боки,Кики и Вики...и разни такви створења.
Типот си кулира,си збори македонски јазик и не се замара со глупости.
Затоа другите имаат толку пофални зборови за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom