Каква досада бе не ли гледате дека има блага ретардација ? Дури ни од неговоно племе не го фермаат 2 % сите се во стил што му е на фриков?
Каква досада бе не ли гледате дека има блага ретардација ? Дури ни од неговоно племе не го фермаат 2 % сите се во стил што му е на фриков?
Закон е Весна...послел Survivor многу ја поштувам. Еве го тоа видеото за кое збориш :pos2:Весна е значи закон еј, колку само сум се смеела, прво цицка коа и искочи а кој седеше до неа марко ли??? не се сеќавам баш, па после марко и тони коа и правеа индијанска у вода, и им вика бев слон сеа сум слонче немојте се боити ))))
Кнез да може и да кленкне на колена пред Тони и да му се полигави, али нема везе баш се наитересни сеа Кикомо(ебати името глупо), баш сакам да доминираат да напраат борба од коа ке ги спојат овие баханди и касуко, и нека ги стаат у борба има да го изедат ко мало дете цуцла...
и да, после Тони, Андреј има исто така страшно добро тело рука на срце , вреди да се гледа шоуто за тие два лика само што на андреј може пешкир на фаца да му стаат само у тело да го гледаме а ?
Хаха, обрачот како ќе го направат и со што ќе фрлаат незнамА Андреј кошаркаров Живо ме интересира шо кош ќе испадне тоа
Сега и доколку испадне Милош дефинитивно Новото Кралство ке ги имаат најсилните играчи.баш сакам да доминираат да напраат борба од коа ке ги спојат овие баханди и касуко, и нека ги стаат у борба има да го изедат ко мало дете цуцла...
Па и на клипов од Командос, кога водителов вика "Такмичарот кој го напушта шоуто е...", Милош се спрема да стане.Тони се напна со сладоледот,дома еден фрижидер изедол кога дошол. :tv:
Денес мислам дека Милош ќе си оди,и сакам да си оди да се соберат пак со Тони и Марко.