P
PewDiePie
Гостин
хахаахахаахахахах тоа беше еден од оние моменти на кои кога ќе се присетиш,непријатно ти затреперува срцето..............:tv:зошто морав да ја видам цицката на Весна, ооо Господе!!!
хахаахахаахахахах тоа беше еден од оние моменти на кои кога ќе се присетиш,непријатно ти затреперува срцето..............:tv:зошто морав да ја видам цицката на Весна, ооо Господе!!!
:pos2:зошто морав да ја видам цицката на Весна, ооо Господе!!!
Лелеееееее колку се имам смеено на песнатаКикоман,Кикоман..Кнезов е закон.Не знам зашто,али мене некако интересен ми е,баш кул.Некад може напнуа,али јебига.
Да, за сите од Баханди зборат лошо (особено за Гоца), ама за Тони видиш, од убаво поубаво. Бојана посебно.Лелеееееее колку се имам смеено на песната
Како само се сети секоја чест...
Играта во која играше Тони секоја чест.
И ми беше кеиф кога го фалеа Тони од Касуко
Мораше да се протка низ тунелчиња полни со жаби,смрдливи риби,органи и мешавина од се...Да, за сите од Баханди зборат лошо (особено за Гоца), ама за Тони видиш, од убаво поубаво. Бојана посебно.
Ја се извињавам, знам дека сум досадна, али прошла недела почуваше во 15 за 11 и сега касно го фатив. Што игра играше Тони за да им донесе јадење?
Барај ја на место.ком.мк најчесто таму ги има. Ама дали денешната ќе ја има одма е прашање.кај да ја гледам денешната епизода нека каже некој :se_ molam
И мене ми е супер, а искрено повеќе сакав да испадне, само ради тоа оти мислам дека ќе биде многу поинтересен во ова племе...и стварно циркус е.. Песната бешеКикоман,Кикоман..Кнезов е закон.Не знам зашто,али мене некако интересен ми е,баш кул.Некад може напнуа,али јебига.
ок фалаБарај ја на место.ком.мк најчесто таму ги има. Ама дали денешната ќе ја има одма е прашање.