UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој сака да се кладиме дека ќе ја свртиме и Рони ќе не спаси на крај.

:tapp:

Го утна пеналот, никад не би го поновил, никаква улога немаа играчиве у срамниот шут при пеналот.

Една од поглупавите работи кои дојдоа со ВАР е повторената прослава на голот откако ќе биде официјализиран. Па уште кога ќе ги видам да трчаат пола терен за повторно да го слават истиот гол ми се кења. Земи поздравете се на своја половина како одбојкари после поен и ајт у пичку матер.

Една од поглупавите работи кои дојдоа со ВАР е повторената прослава на голот откако ќе биде официјализиран. Па уште кога ќе ги видам да трчаат пола терен за повторно да го слават истиот гол ми се кења. Земи поздравете се на своја половина како одбојкари после поен и ајт у пичку матер.
Че плачат примадоните немаат каде да ги пласираат своите потези.

Dobro koj qr ne pokazuvaat VAR snimka od situacijata nego drzat fokus 10 minuti na sudijata koj samo ceka da mu kazat dali e gol/ofsajd/penal... :tapp:

Dobro koj qr ne pokazuvaat VAR snimka od situacijata nego drzat fokus 10 minuti na sudijata koj samo ceka da mu kazat dali e gol/ofsajd/penal... :tapp:
Мислам дека го сменија правилото од сезонава каде што нема да се покажува live со линиите за офсајд туку отпосле само ќе се покаже конечната слика дали е офсајд или не.

Мислам дека го сменија правилото од сезонава каде што нема да се покажува live со линиите за офсајд туку отпосле само ќе се покаже конечната слика дали е офсајд или не.
Uzasna promena.
Milion pati e podobro da gledam krivi linii crtani vo paint nego suratot na sudijata.

Ги слуша ли некој бе што зборат коментаториве наши?! Челзи имале 2-0 во Малме, Виљареал веќе 2-0 воделе. Јунајтед за ден два три ќе играле со Ливерпул?!
И ќе му каже ли некој на идиотов дека играат АТАЛАНТА, а не ФИОРЕНТИНА ?!?!

:pos: :pos::pos::pos::pos:
Ти си легенда на форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom