- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.693
- Поени од реакции
- 115.399
Брат губат 0-2 не знам за што збориш..?!?Не беа добри Манчестер, но голот навистина им беше убав.
Брат губат 0-2 не знам за што збориш..?!?Не беа добри Манчестер, но голот навистина им беше убав.
Че плачат примадоните немаат каде да ги пласираат своите потези.Една од поглупавите работи кои дојдоа со ВАР е повторената прослава на голот откако ќе биде официјализиран. Па уште кога ќе ги видам да трчаат пола терен за повторно да го слават истиот гол ми се кења. Земи поздравете се на своја половина како одбојкари после поен и ајт у пичку матер.
Мислам дека го сменија правилото од сезонава каде што нема да се покажува live со линиите за офсајд туку отпосле само ќе се покаже конечната слика дали е офсајд или не.Dobro koj qr ne pokazuvaat VAR snimka od situacijata nego drzat fokus 10 minuti na sudijata koj samo ceka da mu kazat dali e gol/ofsajd/penal...
Uzasna promena.Мислам дека го сменија правилото од сезонава каде што нема да се покажува live со линиите за офсајд туку отпосле само ќе се покаже конечната слика дали е офсајд или не.
Ги слуша ли некој бе што зборат коментаториве наши?! Челзи имале 2-0 во Малме, Виљареал веќе 2-0 воделе. Јунајтед за ден два три ќе играле со Ливерпул?!
И ќе му каже ли некој на идиотов дека играат АТАЛАНТА, а не ФИОРЕНТИНА ?!?!
АУУУУУУУУУУУУУУУСега уствари сфатив дека уствари даваат реприза од претходното коло. Ок, сам ќе напуштам.
Не е фер. И ти ја имаш гледано.Кој сака да се кладиме дека ќе ја свртиме и Рони ќе не спаси на крај.