- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.157
- Поени од реакции
- 19.552
На ЛШ оди КуманБарса оваа сезона:
Во Ла Лига - 8 меча, 11 бода
Во ЛШ - 4 меча, 12 бода![]()
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Гризман го чува на клупа за нокаут фаза кога ќе дојди да искини све
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
На ЛШ оди КуманБарса оваа сезона:
Во Ла Лига - 8 меча, 11 бода
Во ЛШ - 4 меча, 12 бода![]()
Групава на Барселона ептен лесна, составена од двајца поранешни второлигаши и некој си таму Динамо КиевМаџари Солидарност и Шибеник се во групата со Барса, што се заебаваш. Овие во Шпанија Секунда ќе се мачат за плејоф.
Плус, Јувентус кој игра некаде на ниво на Артмедија Петржалка.
Па не знам за Челзи. Не дека се на некое ептен високо ниво, иако играат добро. Туку дека претходно не беа на некое високо ниво па сега да играат под тоа. Играат подобро од тоа моментално, ама има уште за подобрување за да стигнат до вистински високо нивоНикој не е во форма од големиве екипи, сем Баерн нормално...Јуве, Барса, Реал, Интер, Челзи, Јунајтед, ПСЖ, сите играат под нивото.
Никој не е во форма од големиве екипи, сем Баерн нормално...Јуве, Барса, Реал, Интер, Челзи, Јунајтед, ПСЖ, сите играат под нивото.
Супер реченици брт,2 минути ми се врти од високо ниво.Па не знам за Челзи. Не дека се на некое ептен високо ниво, иако играат добро. Туку дека претходно не беа на некое високо ниво па сега да играат под тоа. Играат подобро од тоа моментално, ама има уште за подобрување за да стигнат до вистински високо ниво![]()
Нешто нејасно брт?
42.85% од наведениве екипи после Баерн не се ни големи дури, а камоли да играат на ниво.Никој не е во форма од големиве екипи, сем Баерн нормално...Јуве, Барса, Реал,Интер,Челзи, Јунајтед,ПСЖ, сите играат под нивото.
Јуве има освоено ЛШ во 84та и 95та. Моментален гигант, позади Milan, Sassuolo и Roma во најјаката лига на цел свет. Ооок42.85% од наведениве екипи после Баерн не се ни големи дури, а камоли да играат на ниво.
Кога ќе се спомне испаѓање од Лион се знае која екипа прво ти паѓа на памет. Не го мешај Јуве таму каде не му е место.Да бе, тим што го фрлиле во сериа Б и испаѓа од Лион и Ајакс во ЛШ, гигант е, рамо до рамо со Баерн и Реал.
Окс, ако споредуваме ЛШ титули во последниве 20 год, тогаш рамо до рамо сте.
Па поголем гигант е од тим што испаѓа од групи ЛШ..Да бе, тим што го фрлиле во сериа Б и испаѓа од Лион и Ајакс во ЛШ, гигант е, рамо до рамо со Баерн и Реал.
Окс, ако споредуваме ЛШ титули во последниве 20 год, тогаш рамо до рамо сте.
Можи да сте гигант, во Италија ако се мериме.Па поголем гигант е од тим што испаѓа од групи ЛШ..
Која бе? Мене ми паѓа истата екипа што ми паѓа на памет кога ке се спомне МЕСТЕЊЕ, СУД.Кога ќе се спомне испаѓање од Лион се знае која екипа прво ти паѓа на памет. Не го мешај Јуве таму каде не му е место.
Реално ниту Барселона и Јунајтед не се.42.85% од наведениве екипи после Баерн не се ни големи дури, а камоли да играат на ниво.
Многу ме интересира како?Реално ниту Барселона и Јунајтед не се.