UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе биде јако кога Халанд ќе се пензионира со некоја надреална бројка на погодоци па за 50 години од сега следната генерација на форумџии ќе дискутира "А бе види, ја го немам гледано во живо, ама дедо ми го има гледано. Нема врска тоа, ептен преценет играч бил, види со кого играл? Со гејмери, стримери и инстаграм ѕвезди? Слаба била ерата, лесно е да даваш голови на играчи што се замарале со Инстаграм, не го бива, слушај што ти зборам, срање била ерата..."

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Smesno.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Па со оглед дека Лева влага у касни години, иако е терминатор, Бајерн излегува во најмала рака топ 3 фаворит за следен клуб на Хааланд.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Па со оглед дека Лева влага у касни години, иако е терминатор, Бајерн излегува во најмала рака топ 3 фаворит за следен клуб на Хааланд.
Ќе ја кидне во Реал или Ливерпул. Ман.Јун. исто шанси имаат.
Барса, Сити, Челзи, ПСЖ, Јуве па и Баерн јок.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.954
Прашање кој клуб ќе сака да плати 20+ милиони за агент само, многумина уште на тој чекор отпаѓаат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе ја кидне во Реал или Ливерпул. Ман.Јун. исто шанси имаат.
Барса, Сити, Челзи, ПСЖ, Јуве па и Баерн јок.
Јунајтед очекувам да му даде слобода на Рашфорд како прв егзекутор и ако продолжат да играат со еден шпиц, тешко да земат некоја ѕвезда.

Ливерпул ако продолжи Жота вака и тие нема што да менуваат скоро, имаат убоит напад.

Реал е клубот кому Халанд моментално најмногу му треба, ама исто така Реал и е клубот кој е влезен во најлош филм.

ПСЖ освен ако не се распаднат секогаш е опција.

Можеби и Јуве ако некако Роналдо се реши да си оди, ма да со овој К А Т А С Т Р О Ф А Л Е Н среден ред што го има Јувентус, па и одбрана, џабе им се и Роналдо, Халанд и Мбапе заедно.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Псж ко распашана банда, појма немаат.
Халанд е печен за Реал кој најверојатно е да има смена на генерации наредното лето.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.540
Последно што знам е дека Раиола му е само советник, а дека и понатака е застапуван од татко му.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.929
Поени од реакции
17.933
Кога последен пат во групната фаза сите фаворити победиле?!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кога последен пат во групната фаза сите фаворити победиле?!
Вечерва.
:toe:
А за претпоследен пат, пред неколку недели, 28 Октомври

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Последно што знам е дека Раиола му е само советник, а дека и понатака е застапуван од татко му.
Видук Википедија, Видук Енкарта, Видук Британика

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јас искрено не се сеќавам, секогаш по еден ја заебува работата.
Уствари еве сеа проверив, Лацио тогаш реми со Бриж одиграле, ако ги сметаш Лацио како фаворити на гости. Ама знам тогаш Челзи, Јунајтед, ПСЖ, Севиља, Дортмунд т.е. истиве екипи од вечерва си победија и тогаш + Барса ги тепаше Јуве без Роналдо....што за мене беа фаворити против таков Јуве :/

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Добро бе, колку пенали имаат шутнато Јунајтед во последниве година и пол?
Во август имале 22 пенали во претходните година дена (август 2019 - август 2020), а од тогаш сигурно уште 10 имаат шутнато (без да ги броиме преновените).
Najjako mi bese tamu 3-4 kolo vo engleska ne znam so kogo ihraa, beee 2-2 svirna kraj sudijata, na rezultati ja zatvori, posle 5 min im svirat penal :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom