Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.594
- Поени од реакции
- 22.322
Smesno.Пеколен играч имаат Баерн за наредните 10 сезони. Секоја чест за Халанд како игра.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Smesno.Пеколен играч имаат Баерн за наредните 10 сезони. Секоја чест за Халанд како игра.
Smesno.
Па со оглед дека Лева влага у касни години, иако е терминатор, Бајерн излегува во најмала рака топ 3 фаворит за следен клуб на Хааланд.Smesno.
Ќе ја кидне во Реал или Ливерпул. Ман.Јун. исто шанси имаат.Па со оглед дека Лева влага у касни години, иако е терминатор, Бајерн излегува во најмала рака топ 3 фаворит за следен клуб на Хааланд.
Јунајтед очекувам да му даде слобода на Рашфорд како прв егзекутор и ако продолжат да играат со еден шпиц, тешко да земат некоја ѕвезда.Ќе ја кидне во Реал или Ливерпул. Ман.Јун. исто шанси имаат.
Барса, Сити, Челзи, ПСЖ, Јуве па и Баерн јок.
Вечерва.Кога последен пат во групната фаза сите фаворити победиле?!
Видук Википедија, Видук Енкарта, Видук БританикаПоследно што знам е дека Раиола му е само советник, а дека и понатака е застапуван од татко му.
Јас искрено не се сеќавам, секогаш по еден ја заебува работата.Вечерва.
А за претпоследен пат, пред неколку недели, 28 Октомври
Уствари еве сеа проверив, Лацио тогаш реми со Бриж одиграле, ако ги сметаш Лацио како фаворити на гости. Ама знам тогаш Челзи, Јунајтед, ПСЖ, Севиља, Дортмунд т.е. истиве екипи од вечерва си победија и тогаш + Барса ги тепаше Јуве без Роналдо....што за мене беа фаворити против таков Јуве :/Јас искрено не се сеќавам, секогаш по еден ја заебува работата.
Najjako mi bese tamu 3-4 kolo vo engleska ne znam so kogo ihraa, beee 2-2 svirna kraj sudijata, na rezultati ja zatvori, posle 5 min im svirat penalДобро бе, колку пенали имаат шутнато Јунајтед во последниве година и пол?
Во август имале 22 пенали во претходните година дена (август 2019 - август 2020), а од тогаш сигурно уште 10 имаат шутнато (без да ги броиме преновените).